Selecteer een pagina

AAS-uitlaat aansluitsysteem van HECHT: Stofarm Legen van Big Bags

Introductie van het AAS-uitlaat aansluitsysteem

Het AAS-uitlaat aansluitsysteem van HECHT is ontworpen voor het stofarm legen van big bags, met of zonder inliner. Dit systeem biedt dubbele bescherming tegen het ontsnappen van stof, waardoor zowel ruimte als aandrijving worden beschermd tegen grove vervuiling. Het is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van minder gevaarlijke en stoffige bulkmaterialen in sectoren zoals de voedingsmiddelen-, farmaceutische en chemische industrie.

Kenmerken en Voordelen

1. Stofarm Legen

  • Efficiënte Afzuiging: Het AAS-systeem zorgt voor stofarme operaties tijdens het legen van big bags, waardoor de werkomgeving schoon en veilig blijft.

2. Dubbele Bescherming

  • Bescherming tegen Stofontsnapping: Dubbele beschermingslagen voorkomen het ontsnappen van stof, wat cruciaal is voor het behoud van hygiëne en veiligheid in de productieomgeving.

3. Toepassingsgebieden

  • Industriële Toepassingen: Ideaal voor gebruik in de voedingsmiddelen-, farmaceutische en chemische industrieën voor het behandelen van minder gevaarlijke, stoffige bulkmaterialen.

4. Maatwerkoplossingen

  • Flexibiliteit in Ontwerp: HECHT biedt maatwerkoplossingen die kunnen worden aangepast aan specifieke behoeften en vereisten van uw industrie.

Waarom Kiezen voor het AAS-uitlaat aansluitsysteem?

  • Veiligheid en Hygiëne: Zorgt voor een veilige en hygiënische werkomgeving door stofarme verwerking van materialen.
  • Betrouwbaarheid: HECHT staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame oplossingen die voldoen aan industriële normen.

Neem Contact Op Voor Meer Informatie

Heeft u een oplossing nodig voor stofarm legen in de farmaceutische, chemische of voedingsindustrie? Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe het AAS-uitlaat aansluitsysteem van HECHT kan bijdragen aan uw productieproces.

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

#food #pharmaceutical #chemical #manufacturing#AASUitlaataansluitsysteem #StofarmLegen #BigBags #Voedingsindustrie #FarmaceutischeIndustrie #ChemischeIndustrie #HECHT

 

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja