Over Plant Partner B.V.

Uw betrouwbare partner voor veilige en efficiënte poederverwerking en procesapparatuur.

20+ JARENLANGE ERVARING

Plant Partner is een moderne organisatie die is ontstaan vanuit de toenemende vraag voor duurzame innovaties voor de industrie. Middels onze unieke combinatie van baanbrekende artificial intelligence en jarenlange ervaring selecteren wij de meest geschikte en economische oplossingen voor procesinstallaties.

Uw betrouwbare partner voor efficiënte en technische oplossingen voor droge stoffen en solids bevattende slurries. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en leveren van oplossingen voor veilige poederverwerking, stofvermindering, containment en procesapparatuur, zoals: mengen en homogeniseren, filtratie en vacuümdrogen.

Wij hebben de kennis en knowhow om te adviseren en de middelen om end-to-end oplossingen te realiseren. Het proces is zoveel mogelijk gestandaardiseerd om onduidelijkheden en menselijke fouten zoveel mogelijk te elimineren. Wij brengen de eindgebruiker in-control over zijn bedrijfsvoering en assets en wij stellen ons flexibel op om de klant zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen in de meest uiteenlopende vraagstukken.

“Wij staan achter duurzame innovaties met als doel om de industrie beter te maken”.

Partner

Partner

Partnerschap is het vermogen om samen te werken aan een gemeenschappelijke visie. Het vermogen om individuele prestaties te richten op organisatiedoelstellingen. Het is de brandstof waarmee gewone mensen buitengewone resultaten kunnen bereiken.

idea

Innovatief

Plant Partner stelt de hoogste eisen aan haar producten en leveranciers. De innovaties zijn geselecteerd op basis van bewezen resultaten voor de industrie. Wij zijn enorm enthousiast over de behaalde resultaten en maken het tot onze missie om andere bedrijven hiermee ten goede te komen.

durable

Duurzaam

Wij zien het als onze maatschappelijke plicht om onze activiteiten zo duurzaam mogelijk te maken voor toekomstige generaties. Wij opereren papierloos, reizen zoveel mogelijk elektrisch of met het openbaar vervoer en stellen de strengste eisen aan onze supply chain. 

The Science and Strategy Behind Technology Forecasting Navigating the technological landscape is an ever more challenging endeavour. At GetFocus, we use a blend of AI types to predict which technologies will dominate the future, each tailored to specific needs. Here's the breakdown.

Artificial intelligence

Door slim gebruik te maken van artificial intelligence zijn wij in staat om de meest geschikte, duurzame en efficiënte technische oplossingen te selecteren. Onze A.I. gebruikt data van patenten en wetenschappelijke publicaties om technologieën te selecteren voor specifieke procesvereisten.

Heeft u een vraag of vraag en wilt u meer weten over onze producten of diensten, neem dan contact met ons op via 085 – 06 00 670 & info@plantpartner.nl.

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp