Selecteer een pagina
Cosmetica

Cosmetica

Cosmetica speelt een cruciale rol op het gebied van gezondheidswetenschappen en richt zich op de productie van hygiëne- en esthetische producten met behulp van een combinatie van natuurlijke en synthetische chemische verbindingen. Bij Bachiller zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van een breed scala aan apparatuur op maat voor de cosmetica-industrie. Ons aanbod omvat oplossingen voor verschillende processen, zoals reacties, vloeistofbehandeling, mengen van vaste stoffen, drukfiltratie en vacuümdrogen. Deze apparatuur is vervaardigd om te voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen die door de cosmeticasector worden geëist, waardoor efficiëntie en betrouwbaarheid in de productie worden gegarandeerd. In de cosmetica-industrie is de vraag naar hoogwaardige apparatuur essentieel om productieprocessen te stroomlijnen en de consistentie en werkzaamheid van de eindproducten te waarborgen. Door eersteklas oplossingen te bieden voor reactievaten, vloeistofverwerkingssystemen, vaste mengmachines, drukfilters en vacuümdrogers, komt Bachiller tegemoet aan de specifieke behoeften van cosmeticafabrikanten. Onze toewijding aan kwaliteit en precisie stelt bedrijven in de cosmeticasector in staat om optimale resultaten te behalen en uitzonderlijke producten aan consumenten te leveren. Bovendien garandeert het gebruik van geavanceerde technologieën en innovatieve ontwerpbenaderingen door Bachiller naadloze operaties en verhoogde productiviteit in het productieproces van cosmetica. Met een focus op het integreren van de nieuwste trends in de industrie en het naleven van wettelijke vereisten, voldoet onze apparatuur aan de veranderende behoeften van de cosmetica-industrie met behoud van de hoogste kwaliteits- en prestatienormen. Door samen te werken met Bachiller kunnen cosmeticabedrijven profiteren van geavanceerde oplossingen die hun productieprocessen optimaliseren en de kwaliteit van hun producten verhogen. Onze toewijding aan uitmuntendheid en klanttevredenheid drijft ons om voortdurend te innoveren en apparatuur te leveren die de cosmetica-industrie in staat stelt te gedijen in een concurrerend marktlandschap.

Lees verder $
Biotech

Biotech

Plant partner heeft uitgebreide expertise opgebouwd in een breed scala aan productieprocessen binnen de farmaceutische en biotechnologische industrie. De apparatuur die door de fabriekspartner voor biotechnologische doeleinden wordt gebruikt, voldoet aan strikte normen van uitmuntendheid en nauwkeurigheid. Deze aandacht voor detail is van het grootste belang omdat zelfs de kleinste afwijking in het productieproces een grote invloed kan hebben op de kwaliteit, effectiviteit en duurzaamheid van de uiteindelijke koopwaar. Verschillende producten profiteren van deze nauwgezette aanpak, waaronder bacteriën, bloedderivaten, celculturen, heparine, immunoglobuline, insuline, micro-ingekapselde stoffen en vaccins. De nauwgezette aandacht voor detail en de niet-aflatende toewijding aan consistentie gedurende het hele productieproces garanderen dat de producten niet alleen voldoen aan de benchmarks van de industrie, maar deze zelfs overtreffen, wat resulteert in uitstekende resultaten. Bovendien zorgt de precisie bij de productie ervoor dat de producten veilig zijn voor consumptie en voldoen aan de wettelijke vereisten, waardoor consumenten gemoedsrust krijgen over de kwaliteit en werkzaamheid van de artikelen die ze gebruiken. Door een hoge mate van consistentie te handhaven, kan de fabriekspartner ook het risico op fouten of defecten in de eindproducten minimaliseren, wat uiteindelijk op de lange termijn tijd en middelen bespaart. Deze toewijding aan uitmuntendheid en het naleven van strenge normen onderscheidt plant partner in de industrie, waardoor ze een vertrouwde en betrouwbare partner zijn voor farmaceutische en biotechnologische bedrijven die eersteklas producten op de markt willen brengen.

Lees verder $
Battery

Battery

De verschuiving naar elektromobiliteit en energieopslag voedt de vraag naar lithium en andere essentiële grondstoffen zoals kobalt, nikkel en mangaan, met name bij de productie van batterijen. In het ingewikkelde productieproces van batterijen is de initiële levering van grondstoffen cruciaal om de kwaliteit van het eindproduct te waarborgen. Efficiënte verwerking van bulkmateriaal speelt een cruciale rol bij het bepalen van de levensduur en prestaties van de batterij, waarbij niet alleen rekening wordt gehouden met explosiebeveiliging, maar ook met insluitingsaspecten. Plant Partner, een specialist in massaproductie van batterijen, biedt geavanceerde technologie voor het legen, transporteren en doseren van grondstoffen die worden gebruikt in een breed scala aan batterijcomponenten. Hun primaire focus ligt op het garanderen van een continue en nauwkeurige aanvoer van grondstoffen voor kathode- en anodeproductie. Bovendien heeft Plant Partner zich gevestigd als een vertrouwde medewerker in de chemische industrie en bij vooraanstaande autofabrikanten en leveranciers voor het hanteren van bulkmaterialen gedurende het hele productieproces. Het handhaven van een constant hoge productkwaliteit is een belangrijke vereiste bij de massaproductie van batterijen. Verschillende grondstoffen zoals werkzame stoffen, bindmiddelen, roet en soms vloeistoffen worden in bulk ingekocht bij wereldwijde producenten in big bags of zakken. Het is absoluut noodzakelijk om te zorgen voor een stofdichte lediging en een verontreinigingsvrije introductie van deze materialen in het productieproces om de vermogensdichtheid van de batterij te waarborgen. Het voorkomen van de introductie van vreemde ionen, zoals ijzerverbindingen, tijdens de kathodeproductie is van cruciaal belang om de integriteit van het eindproduct te behouden. Van big bag-ledigingsstations tot pneumatische transportsystemen en zakkenvullers, fabriekspartner zorgt voor een gesloten transport van grondstoffen naar stroomafwaartse machines zoals mixers en extruders. Nauwkeurige dosering tot op de gram nauwkeurig, stofdichtheid en insluiting volgens de OEB 5-normen zijn tijdens dit proces gegarandeerd. Verschillende doseerapparaten per installatiepartner beveiligen het recept verder en zorgen voor een op maat gemaakt besturings- en serviceconcept om uw productieomgeving te optimaliseren. Maak gebruik van de expertise en kennis van fabriekspartners op het gebied van insluitingssystemen, bulkmateriaalbehandeling en beheer van batterijgrondstoffen om uw batterijproductieactiviteiten te verbeteren. Hun team van technici en ingenieurs staat klaar om deskundige begeleiding en ondersteuning te bieden bij het navigeren door de fijne kneepjes van de batterijproductie.

Lees verder $
Chemie

Chemie

De REACH regelgeving en de toenemende eisen op het gebied van product- en operatorbescherming zijn een beslissend aspect voor de groeiende behoeften aan containment apparatuur binnen de chemische industrie. Om de gebruiker te beschermen tegen gevolgschade, moeten de drempelwaarden van de gebruikte stoffen strikt worden nageleefd. Een robuustheid tegen agressieve chemische stoffen, een hoge systeembeschikbaarheid en de garantie van een grote outputcapaciteit zijn de meest specifieke en belangrijkste eisen binnen de chemische industrie. Die voldoen betrouwbaar aan al onze systemen en componenten. Wij staan al jaren in nauw contact met onze klanten binnen de chemische sector en denken graag met u mee om uw specifieke taken te definiëren, samen te werken aan uw proceseisen en uw projecten te realiseren. Niet alle stortgoederen zijn op dezelfde manier gevaarlijk of gevoelig, daarom zijn containmentsystemen onderverdeeld in verschillende “categorieën” afhankelijk van hun toepassing en toepassingsgebied. Met het oog daarop bepalen klant en/of wetgever product specifieke grenswaarden. Het doel van deze classificatie is om de geschikte productiefaciliteit respectievelijk het “juiste” werkproces voor het gebruikte product te selecteren. In de praktijk wordt onderscheid gemaakt tussen de volgende indelingen of grenswaarden: OEL (Occupational Exposure Limit) is de gemiddelde concentratiebelasting van een stof in de lucht op de werkplek, gemeten over een bepaalde tijdsperiode, zodat er geen acute of chronische schade aan de gezondheid van de werknemer wordt verwacht. Het wordt berekend op basis van de ADE (Acceptable Daily Exposure) en enkele andere waarden. Zijn niet alle waarden bekend voor de berekening gebruik je normaal gesproken een classificatie. OEB (Occupational Exposure Band) kijkt alleen naar de toxicologie van de zuivere stof. Hoe giftiger het product, hoe hoger de OEB. Als uw competente partner staat Plant Partner klaar voor al uw vragen over “Containment”.

Lees verder $
Farmacie

Farmacie

Binnen de farmaceutische industrie worden we ongetwijfeld geconfronteerd met de meest uitdagende eisen aan de procesapparatuur. Enerzijds kunnen de toegepaste stoffen in hun hoge concentratie zeer waardevol zijn, anderzijds kunnen zij de gezondheid van de operator in gevaar brengen. Veel van deze stoffen moeten voldoen aan de containment drempelwaarden van OEB 5 om de operator effectief te beschermen tegen gevolgschade. Een andere vereiste in deze branche is de volledige FDA-conformiteit en de kwalificatie van apparatuur, evenals de validatie van reinigingsprocedures volgens gedefinieerde methoden. Deze eisen komen terug in alle toegepaste materialen en oppervlakken. We staan al vele jaren in contact met onze klanten en zijn constant bezig met het definiëren van gepersonaliseerde oplossingen om hun productieprocessen te optimaliseren.

Lees verder $
Foods and Beverages

Foods and Beverages

Veiligheid staat voorop bij Plant Partner. Van losse componenten, – tot turn key projecten, zijn al onze systemen onderhevig aan gedetailleerde risico-overwegingen en voldoen aan de gestelde eisen, zoals het voorkomen van kruisbesmetting in een gesloten systeem. Van wegen tot verpakken, onze containment-oplossingen beschermen het product tegen onzuiverheden en andere omgevingsinvloeden. Dit elimineert het risico op kruisbesmetting. Wij voorkomen mix-ups tijdens het wisselen van de producten, door het toepassen van hygiënische ontwerpen en innovatieve reinigingsprocessen. Goed gepland en uitgevoerde reinigingsmethoden vermijden het risico op mix-ups. Zo is de zuiverheid van het geproduceerde voedsel gegarandeerd. Bijbehorende documentatie wordt gemaakt volgens de GMP-richtlijnen en eisen van de klant. Hier herkent u onze hoge kwaliteitsnormen. De FDA (Food and Drug Administration) is een Amerikaanse autoriteit die bindende richtlijnen voor voedingsmiddelen en medicijnen voorschrijft. Deze zijn van toepassing op alle in de VS geproduceerde voedingsmiddelen en op alle voedingsmiddelen geïmporteerd in de VS. Om de door de FDA vereiste kwaliteit te garanderen, moeten de voedselproductiefaciliteiten zijn ontwerpen in overeenstemming met FDA-normen en FDA-gecertificeerd zijn. Op verzoek kunnen wij u volledig FDA-certificeerbare systemen leveren. De componenten van deze systemen bestaan uit hoogwaardige en gecertificeerde niet-giftige materialen. Het hoofddoel van de EHEDG is het optimaliseren en standaardiseren van productietechnologieën, voornamelijk betreffende hygiëne en ontwerptechniek. EHEDG ondersteunt actief de Europese wetgeving omtrent behandeling, bereiding en verpakking van voedsel met hygiënische machines en binnen hygiënische ruimten conform diverse richtlijnen zoals de machinerichtlijn en de Richtlijn Voedselhygiëne. Het non-profit consortium werd opgericht door fabrikanten van apparatuur, voedselproducenten, leveranciers aan de voedingsindustrie, onderzoeksinstituten, universiteiten, volksgezondheidsinstanties en overheidsorganisaties. Onze technologieën behoren tot de expertgroep “Droge materiaalbehandeling”.

Lees verder $
Water

Water

De terugslagkleppen voor de eendenbek zijn ontworpen om eenvoudig te worden geïnstalleerd op bestaande pijpleidingen in gebieden zoals mangaten, afvoeren en gewelven waar de ruimte beperkt is. Deze kleppen zijn ontworpen met een "lage helling"-functie, waardoor ze ideaal zijn voor nieuwe installaties zonder dat er uitgebreide aanpassingen aan de bestaande structuur nodig zijn. Door het unieke ontwerp van de eendenbekterugslagkleppen kunnen ze openen bij een opvoerdruk van 1-2 inch, wat zorgt voor een efficiënte werking zonder het risico van stilstaand water. Een van de belangrijkste voordelen van de eendenbekterugslagkleppen is hun volledig elastomeerconstructie, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over toekomstige vastlopen of roesten die tot onderhoudsproblemen kunnen leiden. In tegenstelling tot traditionele kleppen met platte bodem die vaste stoffen kunnen vasthouden en de doorstroming kunnen belemmeren, bevordert de schuine bodem van de eendenbekkleppen een volledige afvoer en eenvoudige installatie in krappe ruimtes. Dit ontwerp maakt ook een volledige poort mogelijk, wat cruciaal is voor het minimaliseren van headloss en het opvangen van hoge straalsnelheden. De materialen die worden gebruikt bij de constructie van de eendenbekterugslagkleppen zijn zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid en weerstand tegen algen, zeepokken en vuur te garanderen. De klep is gemaakt van neopreen, ANSI/NSF-61-gecertificeerde elastomeren en EPDM, met andere elastomeeropties beschikbaar als dat nodig is. Montageklemmen of borgringen zijn gemaakt van roestvrij staal 304 of 316, wat zorgt voor extra sterkte en corrosiebestendigheid. Over het algemeen bieden de eendenbekterugslagkleppen een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor het regelen van de stroming in uitdagende omgevingen zonder dat uitgebreide aanpassingen of onderhoud nodig zijn. Door hun innovatieve ontwerp en hoogwaardige materialen zijn ze een waardevolle aanwinst in verschillende industriële en gemeentelijke toepassingen.

Lees verder $
Dierenvoeding

Dierenvoeding

Plant partner biedt een uitgebreid scala aan oplossingen voor de petfoodindustrie, waaronder reduceer-, zorgvuldig pneumatisch transport en vulextruders. Deze oplossingen gaan verder dan alleen het transporteren en verwerken van ingrediënten; Ze zorgen ook voor hygiënenormen en minimaliseren kruisbesmetting. Bij de productie van diervoeder en krachtvoer is het van cruciaal belang om dense-phase-technologie te gebruiken om de integriteit van de ingrediënten te behouden en de verspreiding van ziektekiemen te minimaliseren. Op het gebied van viskweek levert Plant Partner ook pneumatische transportsystemen die helpen bij een efficiënte bedrijfsvoering en tegelijkertijd de impact op het milieu verminderen. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en strenge hygiënenormen kunnen exploitanten van viskwekerijen er zeker van zijn dat hun voer vrij is van potentieel schadelijke ziekteverwekkers. Dit draagt bij aan de gezondheid en groei van de vissen in de aquaria, wat uiteindelijk de productiviteit en winstgevendheid van de viskwekerijen ten goede komt. De oplossingen van fabriekspartners zijn gemaakt met een focus op efficiëntie, hygiëne en milieuvriendelijkheid. Door prioriteit te geven aan deze aspecten, kunnen bedrijven in de petfoodindustrie en viskweeksector hun operationele processen optimaliseren en tegelijkertijd voldoen aan de strengste normen en voorschriften. De toewijding van fabriekspartners aan het leveren van hoogwaardige en betrouwbare oplossingen maakt hen tot een waardevolle bondgenoot voor bedrijven die streven naar succes en duurzaamheid in hun activiteiten. Hun toewijding aan innovatie en uitmuntendheid onderscheidt hen als een vertrouwde partner in de branche.

Lees verder $
Upcycling

Upcycling

Onze machines spelen een cruciale rol bij het bevorderen van duurzaamheid binnen de circulaire economie door verschillende afvalmaterialen zoals gips, nucleaire residuen, silicium en bijproducten van veehouderijen te hergebruiken en om te zetten in hoogwaardige materialen die kunnen worden gebruikt bij de productie van nieuwe producten. Dit innovatieve proces helpt niet alleen bij het minimaliseren van afvalproductie, maar optimaliseert ook het gebruik van schaarse natuurlijke hulpbronnen, wat bijdraagt aan een efficiëntere en milieuvriendelijkere productiecyclus. Door het gebruik van onze machines kan een aanzienlijke vermindering van de hoeveelheid afval die naar stortplaatsen wordt gestuurd, worden bereikt, waardoor de milieu-impact van afvalverwijdering wordt verminderd. Door afvalmaterialen te upcyclen tot waardevolle hulpbronnen, kunnen industrieën hun afhankelijkheid van nieuwe materialen verminderen, waardoor hun ecologische voetafdruk en algehele ecologische voetafdruk worden verkleind. Deze verschuiving naar een duurzamere en meer circulaire benadering van productie is essentieel om de schadelijke effecten van uitputting van hulpbronnen en aantasting van het milieu te verzachten. Bovendien kunnen bedrijven, door onze machines in hun activiteiten op te nemen, hun algehele hulpbronnenefficiëntie en kosteneffectiviteit verbeteren. De mogelijkheid om afvalstoffen om te zetten in bruikbare inputs voor nieuwe producten vermindert niet alleen de behoefte aan grondstoffenwinning, maar minimaliseert ook de productiekosten die gepaard gaan met het inkopen en transporteren van nieuwe materialen. Dit kan op zijn beurt leiden tot een grotere winstgevendheid en concurrentievermogen voor bedrijven, terwijl tegelijkertijd een duurzamere en verantwoordelijkere benadering van de productie wordt bevorderd. In wezen betekent de integratie van onze machines in het productieproces een belangrijke stap in de richting van een duurzamere en circulaire economie, waarin afval wordt gezien als een waardevolle hulpbron in plaats van een wegwerpbijproduct. Door innovatieve technologieën en praktijken te omarmen die prioriteit geven aan het behoud van hulpbronnen en afvalvermindering, kunnen industrieën de weg vrijmaken voor een meer milieubewuste en economisch levensvatbare toekomst.

Lees verder $
Mineralen en zware industrie

Mineralen en zware industrie

Cement en vliegas zijn veelgebruikte materialen in verschillende industrieën. Pneumatisch transport, waarbij gebruik wordt gemaakt van luchtdruk om materialen te verplaatsen, kan een praktische oplossing zijn voor het lossen van vrachtwagens en goederenwagons, maar ook voor intern transport binnen faciliteiten. De productie van glas is afhankelijk van componenten zoals glaszand, kalksteen en natriumcarbonaat. Pneumatisch transport kan ook effectief worden gebruikt in deze industrie. Als het gaat om bouwchemicaliën, spelen de behandeling en verwerking van poeders, mineralen, vezels en metalen een cruciale rol bij de productie van bouwchemicaliën en bouwmaterialen. Dit proces staat bekend om zijn veelzijdigheid en belang bij het waarborgen van de kwaliteit van de eindproducten. Kalksteen en gips zijn essentiële componenten in verschillende producten zoals gipsplaat, mortel, vulstoffen, polijstpasta en meststoffen. Het gebruik van deze materialen benadrukt hun betekenis in verschillende industrieën. In de staalindustrie fungeert Plant partner als een betrouwbare partner voor het storten van zakken en de behandeling van rookgassen, wat helpt bij de productie van legeringen en staal. Hun expertise en oplossingen dragen bij aan de efficiëntie en effectiviteit van staalproductieprocessen.

Lees verder $

Heeft u een vraag of vraag en wilt u meer weten over onze producten of diensten, neem dan contact met ons op via 085 – 06 00 670 &

.
logo
CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja