Selecteer een pagina

Zip-lock zakken

Bescherm uzelf en voorkom kruisbesmetting tijdens de productie van actieve ingrediënten en geneesmiddelen in poeder- of tabletvorm met onze zip-lock zakken. Het flexibele systeem biedt betrouwbare, snelle en kosteneffectieve oplossingen voor eenmalig gebruik bij het hanteren van giftige of zeer gevoelige vaste stoffen. Het voldoet aan de strenge eisen van OEB 5 en is gebaseerd op een handig ritssluitingsproces volgens DIN EN ISO 15378. Dit maakt de bediening uiterst eenvoudig. Of het nu gaat om een isolator, adapter of zak – de zip-lock producten zijn voorzien van een doordacht ritssysteem dat niet alleen veilige afsluiting garandeert, maar ook de mogelijkheid biedt om een andere zip-lock component aan te sluiten.

Sluiting

Alleen wanneer twee zip-lock componenten worden gekoppeld, kunnen hun ritssystemen van elkaar worden gescheiden en aan elkaar worden verbonden, waardoor vaste stoffen onder gesloten omstandigheden kunnen worden overgebracht. Om los te koppelen, trekt u eenvoudigweg de schuifregelaar terug. Hierbij worden beide zip-lock-componenten automatisch weer afgesloten. Volledig veilig en foutloos. Het systeem biedt een breed scala aan verschillende producten, waardoor u een veilige en economische oplossing voor eenmalig gebruik heeft voor elke containmenttaak in API- en (bio)farmaceutische productie – van het nemen van monsters van de inkomende grondstoffen tot het hanteren van het eindproduct. Kies voor onze hoogwaardige zip-lock zakken en zorg voor een veilige en efficiënte productieomgeving. Bescherm uzelf, uw medewerkers en uw producten met het zip-lock -systeem.

Heeft u een vraag of vraag en wilt u meer weten over onze producten of diensten, neem dan contact met ons op via 085 – 06 00 670 &

.
CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja