Selecteer een pagina

Wegwerp isolatoren als secundaire veiligheids-barrière

Onze wegwerp isolatoren zijn perfecte secundaire veiligheid barrière. Deze voldoen aan de OEB 5-norm voor zeer giftige producten. Uitgerust met handschoenpoorten en optimaal afgestemd op uw behoeften. We bieden een veilige ruimte voor verschillende werkzaamheden zoals herpakken, monstername, wegen of documenteren middels deze oplossingen.

Singel use technology

Aan het einde van het proces wordt de vervuilde lucht veilig afgevoerd. Ook worden er wegwerpproducten naar recycling gestuurd. Dit vermindert de inspanningen voor reiniging en validatie aanzienlijk.

Onze wegwerp isolator biedt operator en product bescherming. Dit helpt u uw kosten tot wel 40 procent te verlagen. Dit is aanzienlijk in vergelijking met conventionele oplossingen met vaste stationaire isolatoren.

isolator

Kostenbesparing

Wegwerp technologieën zijn beschikbaar voor het vullen, legen, wegen, monstername. Ook leveren wij werk op maat. Deze technology wordt toegepast in verschillende industrieën.

Wegwerp isolatoren zijn goedkoop. Ook bieden ze een alternatief voor RVS units. De product behandeling met foliezakken dragen aanzienlijke bij aan de kostenbesparing. Zowel op het vlak van productie als aan reiniging.

Zo kan product verlies en kruisbesmetting worden vermeden en kan een hoge productkwaliteit worden gegarandeerd.

Productwisseling

Met name bij frequente product wisselingen is dit een uitkomst. Bij de omgang met hoogactieve en gevaarlijke stoffen geeft dit flexibiliteit. Bij gevaarlijk stoffen kan je denken aan cytostatica, carcinogenen of mutagene toxines. Onze wegwerp technologieën zijn bijzonder geschikt voor deze omstandigheden.

Middels deze technology vereenvoudig je werk. Dit levert een eenvoudige en snelle wisseling van het foliesysteem, zonder schoonmaak en met gegarandeerde constante productie.

https://www.youtube.com/watch?v=1Rbk9t6b_dl

Heeft u een vraag of vraag en wilt u meer weten over onze producten of diensten, neem dan contact met ons op via 085 – 06 00 670 &

.
CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja