Selecteer een pagina

Gedragscode

De gedragscode duurzaamheid definieert hoe Plant Partner B.V.  zaken doet en een meerwaarde creëert voor onze stakeholders: klanten, medewerkers, aandeelhouders en de samenleving in zijn geheel.  De gedragscode richt zich op maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en gaat over de 3 ‘P’s’: People, Planet en Profit. Dit vormt de basis voor onze bedrijfsstrategie en ons ethische zakelijke gedrag.  Wij willen onze bedrijfsprocessen zodanig inrichten dat zij op de best mogelijke manier voldoen aan de geldende eisen op het gebied van milieu, veiligheid en gezondheid op het werk. Huidige en toekomstige processen worden dan ook systematisch geanalyseerd op deze gebieden. 

 

Global Goals for Sustainable Development

In 2016 lanceerden de Verenigde Naties de Global Goals for Sustainable Development (SDG’s): een route naar een meer milieuvriendelijke, sociaal bewuste en verantwoordelijke wereld in 2030. Bij Plant Partner B.V. geloven we dat bedrijven een sleutelrol spelen in het behalen van deze doelen. Wij zijn van mening dat onze competenties op het gebied van Gezondheid, Klimaat & Energie, Middelen & Circulariteit op een positieve manier bijdragen aan het behalen van de SDG’s.  Om met de juiste strategie onze doelstellingen met succes te bereiken, is het belangrijk dat iedereen begrijpt en voelt waarom en hoe Plant Partner B.V. zaken wil doen. Deze gedragscode is hierbij essentieel: daarom is het belangrijk dat u de gedragscode kent en naleeft.

VACUUM TRANSPORTSYSTEEM<br />

PNEUMATISCH TRANSPORTSYSTEEM

De ProClean Conveyor (PCC) is een uiterst flexibel en betrouwbaar transportsysteem. Het pneumatische systeem is de ideale verbinding van verschillende machines zoals granulators, drogers, blenders, maalmachines en centrifuges. Het is met name geschikt voor het lossen van stortgoederen in verschillende containers. De PCC garandeerd een veilig transport van explosieve of giftige stoffen voor een hoge capaciteit en lange transportafstanden. Een stof- en contaminatievrije omgeving wordt gegarandeerd. Het speciale ontwerp met zijn innovatieve filterkop biedt tal van andere voordelen.

LOSSTATION<br />

LOSSTATION

Net als het vulproces is het lossen van FIBC’s, containers of bakken typische en veelvoorkomende taken binnen alle industrieën. Bij het plannen van een lossysteem zijn er verschillende aspecten waar u op moet letten.

VACUÜM SAMPLER<br />

VULSTATION BG-BASIC

Het BG-Basic-Vulstation is een kostenefficiënte oplossing die bestaat uit een robuuste stalen constructie met vierkante buizen of een frameconstructie van ronde buizen. Door zijn ruimtebesparende ontwerp is de BG basic eenvoudig te integreren in een bestaande productieomgeving.

DRUM LOSSYSTEEM CFE-K

DRUM LOSSYSTEEM CFE-K

De HECHT Containment Vatenlosser CFE-K met kiepinrichting wordt gebruikt voor het verontreinigingsarm lossen van vaten met een binnenvoering tot OEB5. Door middel van de kipper kan de trommel eenvoudig op het station worden gemonteerd. De producten die in vaten worden aangeleverd, zijn veelal verpakt in folies, ook wel liners genoemd, om de operator- en productbescherming te garanderen. Het product moet verpakt zijn in minimaal één liner unit.

VULKOPPEN

VULKOPPEN

Vulkoppen zijn kerncomponenten van vulstations. Of het nu gaat om het vullen van vaten of zakken met FIBC of kleine bakken, Plant Partner biedt verschillende vulkoppen voor verschillende insluitingsvereisten. Ons productassortiment bevat tal van opties en kenmerken en we stemmen het ontwerp af op uw individuele taak.

VERBINDINGSSYSTEMEN<br />

VERBINDINGSSYSTEEM

Verbindingssystemen zijn de kerncomponent voor een veilig FIBC-discharge proces. Afhankelijk van het product, de bedrijfslocatie en de insluitingsbehoefte zijn er verschillende systemen ontwikkeld.

LINER VERBINDINGSSYSTEEM LAS

LINER VERBINDINGSSYSTEEM LAS

Het liner verbindingssysteem LAS maakt een stofvrij, high-Containment lossen (tot OEL≤ 1 μg/m³) van verschillende soorten containers met inliners mogelijk.

 Het garandeert de bescherming van de operator, milieu- en productbescherming en vermijdt vervuiling en onzuiverheden van buitenaf. Met het gebruik van beschermende voeringen is een hoge insluiting mogelijk, vooral tijdens het wisselen van de container. De LAS wordt met name gebruikt bij het hanteren van zeer nevelige producten en voor veeleisende toepassingen in de farmaceutische, chemische en voedingsmiddelenindustrie, voornamelijk om kruisbesmetting te voorkomen.

DUBBELE CONUS VERBINDINGSSYSTEEM<br />

SUPPORT TABLE SAT-W

De Safety Support Table met Massagesysteem SAT-W is een innovatieve FIBC-ondersteuning om het discharge proces te optimaliseren. Het is vooral geschikt voor slecht stromende of bridging producten. De FIBC-steun wordt vast op het frame gemonteerd of is beschikbaar als stand-alone versie. De steuntafel dient als beveiliging voor de FIBC-steun en verbetert de vloei-eigenschappen.

BIN VULSTATION

BIN VULSTATION

Bin vulstations bestaan normaal gesproken uit verschillende onderdelen. Het hart van elk systeem is de vulkop. Afhankelijk van de toepassing kan een vulkop voor het individueel vullen van enkele zakken of liners worden geïntegreerd of kan een vulkop met continuous liner worden aangesloten.

Verdere componenten voor optionele integratie zijn laadcellen, een doseerfunctie, monsternamesystemen evenals draagframes of rollenbanen. De aanvoer van de systemen vindt plaats via downpipes of door pneumatische transport zoals de PCC.

SUCTION SHOE

SUCTION SHOE

Suction shoe’s fungeren als laadstations voor een pneumatische transportband. Ze kunnen worden aangesloten op een mixer, centrifuge, zak- of FIBC-losstation met behulp van de aansluitflens. Bovendien zorgt de suction shoe voor een goede doorstroming van het product door de klonten te breken.

FRAMES

FRAMES

Frames kunnen worden ingedeeld in drie verschillende versies:

Tafelframes: Tafels zijn kleine en ruimtebesparende stand-alone units voor het bevestigen van verschillende verbindingssystemen en een FIBC-ondersteuning.

– Portaalframes: Draagarm- of portaalframes zijn zelfvoorzienende stations voor het bevestigen van verschillende verbindingssystemen en een FIBC-ondersteuning. Ze bestaan uit een frame en een geïntegreerde baanligger met kettingtakel en laadgerei.

– Modulaire Frames: Modulaire Frames zijn zelfvoorzienende en flexibel inzetbare stations voor het sporadisch ontladen van FIBC’s. Ze bestaan uit een frame, een pneumatische hoogteverstelling voor
FIBC’s en de betreffende uitlaatspaninrichting voor het aansluitsysteem. Normaal gesproken wordt een vorkheftruck gebruikt als hefinrichting om de FIBC in het modulaire frame te monteren.

SCREW SAMPLER

HEFSYSTEEM

Een hefsysteem met kettingtakel is het standaard hijstoestel om FIBC’s te verplaatsen voor toepassingen in de farmaceutische, chemische of voedingsindustrie. Een hefsysteem is nodig om FIBC’s veilig op te tillen met een juiste positionering om het verbindingssysteem te monteren en het losproces te starten. De productafvoer kan extra worden ondersteund door de FIBC’s aan te spannen om verdraaien te voorkomen.

FLEXIVALVE

FLEXIVALVE

FlexiValve is een klep met een siliconen gecoate vlinder voor de farmaceutische, chemische en voedingsindustrie. Deze klep is ontworpen om de stroom van kwetsbare producten zoals capsules, tabletten en alle elementen te onderbreken die gemakkelijk beschadigen door de beweging van een stalen vlinder.

MONOFLEXY

MONOFLEXY

De monoflexy is een klep ontworpen om de stroom van kwetsbare producten zoals capsules, tabletten en alle producten die gemakkelijk beschadigen door de beweging van een roestvrijstalen vlinder, te onderbreken. In tegenstelling tot de Flexivalve bestaat deze klep uit een monobloklichaam en een vlinder met slechts één steunas. Deze uitvoering vergemakkelijkt verder de demontage- en reinigingswerkzaamheden.

STERIVALVE

STERIVALVE

De sterivalve is een vlinderklep voor de farmaceutische, chemische en voedingsindustrie. Deze klep is ontworpen om de stroom van stortgoedproducten (poeders, korrels, enz.) te onderbreken. Wordt veelal toegepast voor het onderbreken van de productstroom op containers, hoppers en leidingen.

CONTAINMENT-VLINDERKLEP

CONTAINMENT VLINDERKLEP

De containment vlinderklep is ontworpen om poeders veilig over te brengen naar steriele of potentieel giftige producten. Het bestaat uit twee delen, actief en passief, beide voorzien van semi-vlinder en seal, die perfect aan elkaar gekoppeld zijn tijdens de productoverdracht. Deze klep wordt veelal toegepast om de veiligheid van de operator en de kwaliteit van het product te waarborgen: werkzame stoffen, hormonen, antibiotica, injectables, giftige producten.

ROTOVALVE-LIGHT

SANITAIRE VLINDERKLEP

Sanitaire vlinderkleppen kunnen worden gebruikt met vaste, vloeibare of gecomprimeerde gasproducten en zorgen voor een gemiddelde afdichting in elke toepassing (tot 10 bar). Ze kunnen uitgevoerd worden met verschillende koppelingen in overeenstemming met de DIN- en BS-normen. Naast de standaard met schroef kunnen wij ook een klem leveren voor snelle inspecties.

ROTODOSER

ROTODOSER

Rotodoser is een oplossing die is ontworpen voor nauwkeurige dosering en bestaat uit twee concentrische rotoren van verschillend volume die afzonderlijk worden bediend, die de productstroom en dosering bepalen.

De hoofdrotor zorgt voor een continue productstroom terwijl de secundaire rotor zorgt voor een nauwkeurige dosering. (Rotoren kunnen worden aangepast)

DIVERTER

DIVERTER

Onze diverter is de oplossing om de stroomrichting te sturen tijdens de afvoer van poeders, korrels, pellets, ect. Dit apparaat leidt de stroming op twee afwisselende leidingen en wordt veelal toegepast wanneer het nodig is om de stroom om te leiden en twee systemen te voeden.

PINCH-VALVES

PINCH VALVES

Knijpventielen zijn de ideale afsluiters voor open-dicht- en regeltoepassingen voor alle vloeibare goederen en droge stoffen, voornamelijk alle hoog viskeuze, vaste stof bevattende, poedervormige, sterk verontreinigde en schurende of agressieve materialen. In vergelijking met andere open-dicht- of regel afsluiters zorgen de karakteristieke eigenschappen van de rubber sleeve ervoor dat eventueel opgehoopt materiaal na het openen van het ventiel weer doorstroomt, waarbij zo min mogelijk onderdelen in contact komen met het medium.

ROTOVALVE-PLUS

COMPENSATOREN

Onze compensatoren zijn speciaal ontworpen om uw apparatuur te beschermen tegen verschillende stressfactoren, terwijl ze ook onderhoudsarm en duurzaam zijn. Onze compensatoren worden toegepast in industriële en commerciële installaties waarbij gebruik wordt gemaakt van pompen, leidingen of kanalen waarvoor expansie- of bewegingsverbindingen nodig zijn om thermische uitzetting, trillingen of grondbewegingen op te vangen. Met een verscheidenheid aan ontwerpen in rubber, roestvrij staal of polytetrafluorethyleen (PTFE), zorgen onze hoogwaardige expansiekoppelingen voor veilige en betrouwbare operaties die de systeemintegriteit ondersteunen, slijtage verminderen en de uitvaltijd voor onderhoud verminderen.

FLEXIBELE-FEED-KLEP

FLEXIBELE FEED KLEP

Is een roterende klep met siliconen gecoate bladen voor de farmaceutische, chemische en voedingsindustrie. Deze klep is ontworpen om kwetsbare producten zoals capsules, tabletten andere producten die gemakkelijk kunnen worden beschadigd door de beweging van een roestvrijstalen rotor. In tegenstelling tot traditionele systemen is deze klep gemakkelijk schoon te maken en heeft het zeer eenvoudig en goedkoop onderhoud.

VIBRERENDE-VLINDERKLEP

VIBRERENDE VLINDERKLEP

De vibrerende vlinderklep is ontworpen voor het onderscheppen en doseren van stortgoederen (poeders, korrels, etc..). De klep maakt onderscheppen en doseren in één enkele oplossing mogelijk. De geïntegreerde vibrator maakt het mogelijk om zelfs niet vrij stromende producten te doseren, de klepstandsteller verwerkt verschillende stroomsnelheden.

ROTOMETERING-KLEP

ROTOMETERING KLEP

De Rotometering klep is een fijndoseerventiel. Het bestaat uit twee coaxiale doseerdelen (onafhankelijk bediend), die de stroom van het product en de dosering bepalen. De rotometering-klep is met name geschikt voor processen waarbij het product niet gemakkelijk stroomt.  Door de beweging van de vijzelschroef kan het product fysiek worden overgebracht, wat de dosering bevordert.

ROTOVALVE-LIGHT

ROTOVALVE LIGHT

Rotovalve Light is een roterende sluis voor de farmaceutische, chemische en voedingsindustrie. Deze klep is ontworpen om de afgevoerde stroom te voeden en continu te regelen. Dankzij de roterende alternerende beweging wordt het product homogeen verplaatst.

FLEXIBELE VERBINDING

FLEXIBELE VERBINDING

Flexibele verbinding, ideaal voor het absorberen van trillingen en het compenseren van off-axes. Gerealiseerd door vulkanisatie met TC-verbindingen (Britse norm 4825). Ook verkrijgbaar in andere normen (ISI, DIN, etc.) Kan een lichte druk en depressie verdragen. Versterkt door TC-profielklemmen die het centreren vergemakkelijken en zorgen voor een goede verbinding.

FLEXIBELE-HOSE

FLEXIBELE HOSE

Een flexibele slang die twee delen van machines met elkaar verbindt wanneer starre verbindingen niet kunnen worden gebruikt vanwege trillingen en off-axis. Het kan ook worden gebruikt bij lichte overdruk/depressie. Silhose is verbonden via een klemband die gemakkelijk kan worden geopend wanneer u de slang moet steriliseren. Ook verkrijgbaar met koperdraad om de elektrische geleidbaarheid te garanderen.

Heeft u een vraag of vraag en wilt u meer weten over onze producten of diensten, neem dan contact met ons op via 085 – 06 00 670 &

.
logo
CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja