Selecteer een pagina

WATER

De terugslagkleppen voor de eendenbek zijn ontworpen om eenvoudig te worden geïnstalleerd op bestaande pijpleidingen in gebieden zoals mangaten, afvoeren en gewelven waar de ruimte beperkt is. Deze kleppen zijn ontworpen met een “lage helling”-functie, waardoor ze ideaal zijn voor nieuwe installaties zonder dat er uitgebreide aanpassingen aan de bestaande structuur nodig zijn. Door het unieke ontwerp van de eendenbekterugslagkleppen kunnen ze openen bij een opvoerdruk van 1-2 inch, wat zorgt voor een efficiënte werking zonder het risico van stilstaand water.

Een van de belangrijkste voordelen van de eendenbekterugslagkleppen is hun volledig elastomeerconstructie, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over toekomstige vastlopen of roesten die tot onderhoudsproblemen kunnen leiden. In tegenstelling tot traditionele kleppen met platte bodem die vaste stoffen kunnen vasthouden en de doorstroming kunnen belemmeren, bevordert de schuine bodem van de eendenbekkleppen een volledige afvoer en eenvoudige installatie in krappe ruimtes. Dit ontwerp maakt ook een volledige poort mogelijk, wat cruciaal is voor het minimaliseren van headloss en het opvangen van hoge straalsnelheden.

De materialen die worden gebruikt bij de constructie van de eendenbekterugslagkleppen zijn zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid en weerstand tegen algen, zeepokken en vuur te garanderen. De klep is gemaakt van neopreen, ANSI/NSF-61-gecertificeerde elastomeren en EPDM, met andere elastomeeropties beschikbaar als dat nodig is. Montageklemmen of borgringen zijn gemaakt van roestvrij staal 304 of 316, wat zorgt voor extra sterkte en corrosiebestendigheid.

Over het algemeen bieden de eendenbekterugslagkleppen een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor het regelen van de stroming in uitdagende omgevingen zonder dat uitgebreide aanpassingen of onderhoud nodig zijn. Door hun innovatieve ontwerp en hoogwaardige materialen zijn ze een waardevolle aanwinst in verschillende industriële en gemeentelijke toepassingen.

Home

logo
CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja