Selecteer een pagina

Containment sluitingssysteem

Wij streven naar een hoog niveau van persoonlijke en productbescherming als de fundamentele basis voor onze containment-systemen. Het continu verbeteren van deze bescherming en tegelijkertijd de kosteneffectiviteit verhogen, is een andere belangrijke eis die we aan onszelf stellen. Om materiaal en tijd te besparen, of om valideerbare resultaten te behalen in uw processtappen, is de containemnt clip de perfecte ontwikkeling van onze sluitsystemen. In combinatie met ons High Containment sluitingsysteem zorgt de Containment Clip voor een eenvoudige, veilige en valideerbare afdichting van films. De containment clip wordt gevalideerd door een vaste gedefinieerde afstand tussen de clips. De containment clip wordt op de liner geplaatst en beide clips worden aangetrokken. De Clip Connector en de liner worden vervolgens gescheiden door een snede in het midden met de linerschaar.

Alle tools voor sluiting conform OEB5/OEL5 in één koffer:

Met ons Containment sluitingssysteem, bestaande uit: linerschaar, sluitgereedschap en linerclips, kunnen liners gemakkelijk en veilig worden gesloten en gesneden. Het sluitsysteem kan worden gecombineerd met alle liner of endless-liner systemen. De linerschaar bestaat uit een stalen mes en een tegenstuk. De liner wordt beschermd door de mesgeleider bij het positioneren van de linerschaar, wat zorgt voor exact en veilig snijden. De betrouwbare en robuuste technologie van de linerschaar en het sluitgereedschap zorgen voor gebruiksvriendelijke bediening. Hoogwaardige containment-systemen moeten altijd in gesloten modus worden bediend. Het gebruik van containers met liners of de toepassing van wegwerpbare liner-technologie vereist vaak het sluiten en snijden van liners, bijvoorbeeld: bij het wisselen van containers, monstername, overdracht of verpakken.

Heeft u een vraag of vraag en wilt u meer weten over onze producten of diensten, neem dan contact met ons op via 085 – 06 00 670 &

.
CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja