Selecteer een pagina

Quicktrick

Extra snelheid met onze QuickTric. Met de nieuwe QuickTrick kun je tri-clamp verbindingen sneller en gemakkelijker aandokken dan ooit tevoren. De ingebouwde bajonetskoppeling elimineert het onhandige verbindings- en losmaakproces met een standaard tri-clamp en voorkomt dat afdichtingen uit hun plaats glijden. Dit is bijzonder voordelig als er na elkaar meerdere poederzakken aan het proces moeten worden toegevoegd.

 

De vele voordelen van onze Quicktrick:

Super eenvoudige verbinding:
De Quicktrick met folie kan rechtstreeks worden bevestigd aan containers or reactoren met een standaard tri-clamp flens.

Soepele doorstroming:
Het heldere materiaal waarborgt een volledige leegheid. Vanwege het flexibele materiaal kunnen de stoffen snel en gemakkelijk van de een naar de andere container verplaats worden.

Volledig afgesloten:
De afdichting van de Quicktrick is vooraf geïnstalleerd, dus het kan niet uit zijn positie glijden of in het procesgebied vallen tijdens het verbindingsproces. Van slijtage van de afdichting is ook geen spraken.

Modulaire uitbreiding:
Het kan worden gecombineerd met onze zip-lock verbindingen om een zone-conforme en afgedichte containment interface te creëren. Een upgrade om aan de hoogste normen te voldoen.

Geschikt voor sterilisatie:
Voor biologische of andere toepassingen is het mogelijk om de Quicktrick te steriliseren met gammastraalsterilisatie.

Heeft u een vraag of vraag en wilt u meer weten over onze producten of diensten, neem dan contact met ons op via 085 – 06 00 670 &

.
CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja