Selecteer een pagina

Voordelen van Flecotec Containment Products

Flecotec biedt een scala aan containment oplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van veiligheid, flexibiliteit en conformiteit. Hier zijn de belangrijkste voordelen van de Flecotec producten:

1. Cleanroom Bag: Optimale Bescherming en Duurzaamheid

Cleanroom Klasse ISO 7

Onze Cleanroom Bags zijn vervaardigd van film die voldoet aan cleanroom klasse ISO 7. Dit garandeert dat de zakken ideaal zijn voor gebruik in streng gecontroleerde omgevingen.

Geschikt voor Diverse Industrieën

Deze zakken zijn perfect voor speciale toepassingen in sectoren zoals de (bio)farmaceutische industrie, voedingsmiddelenindustrie, chemische industrie en cosmetica. Ze bieden uitstekende weerstand en zijn ontworpen voor materiaaloverdracht onder laboratorium- en cleanroom omstandigheden.

Weerstand en Betrouwbaarheid

De Cleanroom Bags zijn extreem weerbestendig en bieden betrouwbare bescherming tijdens het overdragen van materialen in kritieke omgevingen.

2. Continuous Liner: Efficiënt en Veilig Batchbeheer

Lange Folies voor Grote Volumes

De Continuous Liners van Flecotec zijn beschikbaar in lengtes van 20 tot 50 meter en zijn ideaal voor het vullen van complete batches van giftige vaste stoffen of kleine containers.

OEB 5-Compliance

Deze liners voldoen aan de eisen voor OEB 5-waarden, wat betekent dat ze geschikt zijn voor het veilig omgaan met zeer giftige stoffen en voldoen aan de hoogste containment normen.

Praktische Ontwerp

Het ontwerp van de continuous liners maakt een naadloze en efficiënte batchverwerking mogelijk, wat de productiviteit verhoogt en de veiligheid waarborgt.

3. Single-Use Isolator: Veilige Werkruimtes voor Specifieke Taken

Veiligheid bij Verwerking

Onze single-use isolatoren bieden een gecontroleerde en veilige ruimte voor diverse werkstappen, zoals bemonstering, wegen en documentatie. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan containment niveau OEB 5 voor zeer giftige producten.

Handschoenpoorten en Maatwerk

Deze isolatoren zijn uitgerust met handschoenpoorten en worden op maat gemaakt om te voldoen aan specifieke vereisten van jouw processen.

Veilige Luchtverwerking

Aan het einde van het proces wordt vervuilde lucht veilig afgezogen, wat bijdraagt aan een veilige en schone werkomgeving.

4. Material Transfer System: Eenvoudige en Veilige Overdracht

Complete Set met Cleanroom Zak en Adapters

Het Material Transfer System bestaat uit een complete set cleanroom zakken en adapters die zijn ontworpen voor het veilige en gemakkelijke vullen en legen van grondstoffen.

Contactvrij Sluitingsprofiel

Het systeem garandeert dat het sluitingsprofiel niet in contact komt met het product, wat de kans op besmetting of verontreiniging minimaliseert.

Compatibiliteit

Het systeem is geschikt voor alle gangbare LDPE-containers en aansluitdiameters, wat zorgt voor veelzijdigheid en gemak in gebruik.

5. Beveiliging en Certificeringen: Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Voldoet aan Internationale Normen

Flecotec-systemen worden geproduceerd volgens de normen van DIN EN ISO 15378, wat de kwaliteit en veiligheid van de producten garandeert.

FDA-conformiteit

Alle farmaceutische folies van Flecofilm voldoen aan de eisen van de FDA, wat zorgt voor hoge betrouwbaarheid en conformiteit in farmaceutische toepassingen.

Flexibiliteit en Veiligheid

Deze certificeringen onderstrepen de flexibiliteit en veiligheid van Flecotec-systemen, die zijn ontworpen om te voldoen aan de strikte eisen van verschillende industrieën.

 

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar of bezoek onze website https://plantpartner.nl/ . Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

#singleusetechnology #processtechnology #Containment #powderhandling

 

https://www.youtube.com/watch?v=0kdYksWl8kw

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja