Selecteer een pagina

BG Basic Tankstation van HECHT: Voordelige en Flexibele Oplossing voor Big Bag Vullen

Overzicht van het BG Basic Tankstation

Het BG Basic Tankstation van HECHT biedt een kosteneffectieve en robuuste oplossing voor het vullen van big bags. Het station is ontworpen met een stevige buisconstructie die kan worden geleverd als vierkante of ronde buisframe. Dankzij het ruimtebesparende ontwerp kan het eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande productieomgevingen.

Kenmerken en Voordelen

1. Voordelige Instapvariant

 • Kosteneffectief: De BG Basic is een budgetvriendelijke optie voor bedrijven die een betrouwbare vuloplossing zoeken zonder in te boeten op functionaliteit.

2. Eenvoudige Frameconstructie

 • Robuust Ontwerp: Beschikbaar in een eenvoudige frameversie, wat zorgt voor een duurzame en betrouwbare werking.

3. Ruimtebesparend Ontwerp

 • Integratie in Bestaande Omgevingen: Door het compacte ontwerp kan het tankstation makkelijk worden geïntegreerd in bestaande productieprocessen en -ruimtes.

4. Flexibele Vulling

 • In hoogte Verstelbaar Steunframe: Het lege big bag wordt opgehangen aan de optionele in hoogte verstelbare steunframe, wat zorgt voor gebruiksgemak en aanpassingsmogelijkheden.
 • Verschillende Vulkoppen: Afhankelijk van de behoeften kunnen verschillende vulkoppen worden geïnstalleerd om aan specifieke vereisten te voldoen.

5. Efficiënt Vullen en Transporteren

 • Gravimetrisch Vullen: Het station kan op een vloerweegschaal worden geplaatst voor nauwkeurig gravimetrisch vullen.
 • Eenvoudig Transport: Na het vullen wordt de big bag staand op een pallet met een heftruck of handpallettruck uit het station getransporteerd.

6. Reiniging en Onderhoud

 • Inklapbare Palletsteunen: Voor eenvoudige reiniging zijn de palletsteunen inklapbaar, wat onderhoud en schoonmaak vergemakkelijkt.

Specificaties en Opties

 • Toegankelijkheid: Het station is toegankelijk vanaf één kant voor gebruiksgemak.
 • Big Bag Formaat: Geschikt voor een big bag formaat, meestal kleiner dan 1500 mm.
 • Weegschalen: Integratie van plateauweegschalen, E-vormige weegschalen of bovenhandse weegschalen mogelijk. Let op: Belading met een handpalletwagen is alleen mogelijk met een E-vormige weegschaal.
 • Productverdichting: Mogelijkheid tot productverdichting door een triltafel. Houd er rekening mee dat het voeren met een handpalletwagen niet mogelijk is met een triltafel.
 • Behuizing: Vierzijdige behuizing is mogelijk voor extra bescherming en functionaliteit.
 • Frame-uitvoering: Beschikbaar in zowel vierkante als ronde buisframe-uitvoering, afhankelijk van de voorkeur en de ruimte.

Conclusie

Het BG Basic Tankstation van HECHT biedt een robuuste, flexibele en kosteneffectieve oplossing voor het vullen van big bags. Met zijn eenvoudige frameconstructie en ruimtebesparende ontwerp is het ideaal voor integratie in bestaande productieomgevingen en biedt het de functionaliteit die nodig is voor efficiënt vullen en transporteren.

Neem Contact met Ons Op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over hoe het BG Basic Tankstation uw productieproces kan verbeteren? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een op maat gemaakte offerte. Het BG Basic Tankstation van HECHT staat garant voor een betrouwbare en efficiënte vuloplossing die zich aanpast aan uw behoeften en uw productieproces optimaliseert.

 

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

Heeft u een oplossing nodig voor de farmaceutische, chemische en voedingsindustrie? Neem contact met ons op.

#environment #food #pharmaceutical #chemical #manufacturing #designandbuild #mechanical#BGBasicTankstation #HECHT #BigBagVullen #Productieoplossingen #Kosteneffectief #Ruimtebesparend #Weegschalen

 

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja