Selecteer een pagina

Containment Clips in het High Containment Closing System CC

Containment clips spelen een cruciale rol in het High Containment Closing System CC door een veilige en efficiënte sluiting van liners te waarborgen. Er zijn twee versies beschikbaar: de CC-M (medium) en de CC-L (large). Elke versie heeft specifieke kenmerken en toepassingen die belangrijk zijn om te begrijpen voor een optimale werking van het systeem.

Wat zijn Containment Clips?

Containment clips zijn bevestigingsmiddelen die worden gebruikt om liners in een High Containment Closing System stevig en veilig te bevestigen. Deze clips zorgen ervoor dat de liner goed op zijn plaats blijft, wat cruciaal is voor het voorkomen van stoflekkage en het handhaven van een veilige en schone werkomgeving.

Versies van Containment Clips

1. CC-M (Medium) Containment Clip

Kenmerken:

 • Lengte: 210 mm
 • Toepassing: Geschikt voor liners die een afstand tussen de clips vereisen die overeenkomt met de medium clipmaat.

Voordelen:

 • Precisie: De medium versie biedt een gecontroleerde afstand voor liners, wat belangrijk is voor toepassingen waarbij een gemiddelde mate van containment nodig is.
 • Veiligheid: Verzekert een veilige en effectieve sluiting van de liner, wat bijdraagt aan een reductie van stofemissies en productverlies.

2. CC-L (Large) Containment Clip

Kenmerken:

 • Lengte: 337 mm
 • Toepassing: Ontworpen voor liners die een grotere afstand tussen de clips vereisen.

Voordelen:

 • Aanpassingsvermogen: De large versie biedt een grotere afstand tussen de clips, ideaal voor liners die een grotere of variabele afstand nodig hebben.
 • Robuustheid: Biedt een stevige sluiting en verhoogde bescherming tegen stoflekkage, wat essentieel is voor producten met hoge containment-eisen.

Functies en Voordelen van Beide Versies

Valideren van Afstand tussen Linerclips

Beide versies van containment clips, CC-M en CC-L, zijn ontworpen om te worden gemonteerd in sets die het mogelijk maken om de afstand tussen de linerclips te valideren. Dit is cruciaal voor:

 • Optimale Beveiliging: Zorgt ervoor dat de liner correct en gelijkmatig wordt afgesloten, wat de veiligheid verhoogt.
 • Consistente Prestaties: Helpt bij het handhaven van consistente prestaties van het containment systeem door de juiste afstand tussen de clips te garanderen.

Veilige Sluiting van de Liner

 • Verhoogde Bescherming: Beide clipsystemen dragen bij aan een veilige sluiting van de liner, wat de kans op stoflekkage en contaminatie minimaliseert.
 • Betrouwbaarheid: De clips zijn ontworpen om langdurige betrouwbaarheid en duurzaamheid te bieden, wat essentieel is voor een effectief containment systeem.

Implementatie en Gebruik

Installatie

 • Montage: De containment clips moeten worden gemonteerd volgens de specificaties van het systeem om ervoor te zorgen dat de liner correct wordt bevestigd en afgesloten.
 • Validatie: Na installatie is het belangrijk om de afstand tussen de clips te valideren om te bevestigen dat deze voldoet aan de vereiste normen voor een veilige werking.

Onderhoud

 • Inspectie: Regelmatig inspecteren van de clips is essentieel om ervoor te zorgen dat ze in goede staat verkeren en goed functioneren.
 • Reiniging: Houd de clips schoon en vrij van vuil of productresten om een optimale werking te garanderen.

Conclusie

De CC-M en CC-L containment clips zijn essentiële componenten van het High Containment Closing System CC, elk ontworpen om te voldoen aan specifieke eisen van linerbevestiging. Door de juiste clipmaat te kiezen en deze correct te installeren en te onderhouden, kunt u de veiligheid, efficiëntie en effectiviteit van uw containment systeem maximaliseren.

Heeft u vragen over containment clips of het High Containment Closing System CC? Neem contact met ons op voor meer informatie en ondersteuning.

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

#rental #machineconstruction #processtechnology #Containment #powderhandling

containment clip

containment clip

containment clip box open

containment clip box open

containment clip box open koffer

containment clip box open koffer

 https://www.plantpartner.nl/

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja