Selecteer een pagina

Containment Oplossingen voor Eenmalig Gebruik: Flecotec Systeem

Overzicht van het Flecotec Containment Systeem

Wij bieden containment oplossingen voor eenmalig gebruik die voldoen aan de normen van DIN en ISO 15378. Ons Flecotec containment systeem biedt een innovatief concept voor het veilig en contaminatievrij verpakken van gevoelige bemonsterings-, weeg-, decanteer- en afvulprocessen in de farmaceutische industrie. Dit systeem minimaliseert de noodzaak voor uitgebreide sterilisatie- en reinigingsprocessen, wat bijdraagt aan een efficiënter en hygiënischer productieproces.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen

1. Veilig en Contaminatievrij

  • Innovatief Ontwerp: Het Flecotec systeem zorgt voor een veilige en contaminatievrije werkomgeving door het gebruik van hoogwaardige, eenmalige materialen die speciaal zijn ontworpen om kruisbesmetting te voorkomen.

2. Gecertificeerd volgens DIN en ISO 15378

  • Kwaliteitsgarantie: Ons systeem voldoet aan de strikte normen van DIN en ISO 15378, wat zorgt voor hoge kwaliteit en betrouwbaarheid in de farmaceutische industrie.

3. Minimaliseert Sterilisatie en Reiniging

  • Efficiëntie: Door het gebruik van eenmalige containment oplossingen kunnen uitgebreide sterilisatie- en reinigingsprocessen grotendeels worden geëlimineerd, wat leidt tot kostenbesparingen en een vereenvoudigd proces.

4. Toepassingen in Diverse Sectoren

  • Farmaceutische Industrie: Ideaal voor bemonsterings-, weeg-, decanteer- en afvulprocessen die een hoge mate van veiligheid en hygiëne vereisen.
  • Chemische en Voedingsindustrie: Het systeem kan ook worden toegepast in andere sectoren die strenge eisen stellen aan contaminatie controle en product integriteit.

Waarom Kiezen voor Flecotec?

  • Geavanceerde Containment Oplossingen: Ons systeem biedt een geavanceerde oplossing voor het verpakken en verwerken van gevoelige materialen met een focus op veiligheid en hygiëne.
  • Kosten- en Tijdbesparend: Door de eliminatie van uitgebreide reinigings- en sterilisatieprocessen bespaart u tijd en kosten.
  • Flexibiliteit en Betrouwbaarheid: Geschikt voor diverse toepassingen binnen de farmaceutische, chemische en voedingsindustrie.

Neem Contact met Ons Op

Heeft u geavanceerde containment oplossingen nodig voor de farmaceutische, chemische of voedingsindustrie? Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe het Flecotec containment systeem van HECHT aan uw behoeften kan voldoen. Ontdek hoe het Flecotec containment systeem uw processen kan verbeteren met veilige, efficiënte en contaminatievrije oplossingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en een op maat gemaakte oplossing.

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

#safety #WorkplaceSafety #ContainmentSolutions #packaging #ContainmentOplossingen #FlecotecSysteem #EenmaligGebruik #DIN #ISO15378 #FarmaceutischeIndustrie #ChemischeIndustrie #Voedingsindustrie #Hygiëne #Veiligheid

 

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja