Selecteer een pagina

Groot Project: Drukvat voor Duitse Chemiemultinational

Op Maat Gemaakte Drukvaten

Voor een Duitse chemiemultinational hebben wij een indrukwekkend drukvat van 120 m³ vervaardigd, gemaakt van AISI-316 en titanium. Dit drukvat is gefabriceerd volgens de ontwerpcode AD 2000 + PED 2014/68/EU, met afmetingen van 3.600 x 13.000 mm en een gewicht van 30 ton.

Onze Expertise

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte drukvaten, zoals:

  • Tanks
  • Reactoren
  • Collectoren

Elk product wordt vervaardigd volgens de belangrijkste internationale mechanische ontwerpcodes, met behulp van geavanceerde ontwerpsoftware en op basis van de specifieke specificaties van de klant.

Hoogwaardige Materialen en Normen

Onze drukvaten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals AISI-316 en titanium, en voldoen aan strikte internationale normen zoals AD 2000 en PED 2014/68/EU. Dit garandeert niet alleen de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze producten, maar ook de veiligheid en efficiëntie in gebruik.

Neem Contact Op

Heeft u vragen of specifieke wensen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier:

Contactformulier

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja