Selecteer een pagina

Zakkenlediging SE-H-EF van HECHT: Innovatieve Oplossing voor Hygiënische Toepassingen

Overzicht van de SE-H-EF Zakkenlediging

De zakkenlediging SE-H-EF van HECHT is speciaal ontworpen voor hygiënische toepassingen in diverse industrieën. Dit systeem, uitgerust met een geïntegreerd ontstoffingsfilter en een trillingsbeschermingszeef, biedt een efficiënte en veilige manier om producten te hanteren zonder verlies of vervuiling.

Kenmerken van de SE-H-EF Zakkenlediging

Geïntegreerd Ontstoffingsfilter

 • Het PE-filter met PTFE-coating heeft een zeer hoge scheidingsgraad, wat productmeevoering voorkomt en daarmee verlies van product of vervuiling van de zuigleiding minimaliseert.

Trillingsbeschermingszeef

 • De trillingsbeschermende zeef zorgt ervoor dat vreemde voorwerpen worden gescheiden en klonten worden opgelost, waardoor de productkwaliteit wordt gewaarborgd.

Voordelen van de SE-H-EF Zakkenlediging

1. Hoog Efficiëntie

 • Integratie van Maximaal 4 Filterelementen: Verhoogt de efficiëntie van het systeem door meerdere filters te integreren, wat zorgt voor een optimale filtratie.

2. Veiligheid en Hygiëne

 • Geen Productoverdracht in de Zuigkracht: Voorkomt verlies van product en zorgt voor een schonere werkomgeving.
 • Eenvoudige Reiniging: Het ontwerp maakt het eenvoudig om de filterelementen en zeefinzetstukken te reinigen, wat bijdraagt aan de hygiëne en het onderhoudsgemak.

3. Gebruiksvriendelijkheid

 • Probleemloze en Snelle Omschakeling van Zeef: Maakt het systeem flexibel en eenvoudig aan te passen aan verschillende producttypes.
 • Eenvoudige Bediening: Het systeem is gebruiksvriendelijk en vereist bijna geen training, wat tijd en kosten bespaart.

4. Ruimtebesparend

 • Weinig Ruimte Nodig: Het compacte ontwerp vereist minimale ruimte op de installatielocatie, waardoor het ideaal is voor diverse werkomgevingen.

Optionele Extra’s voor Extra Functionaliteit

 • Schaarheftafel voor Ergonomisch Gebruik: Verbetert de ergonomie en gebruiksgemak.
 • Lege Zakuitwerper en Lege Zakverdichter: Optioneel verkrijgbaar voor een efficiëntere en schonere verwerking van lege zakken.
 • Diverse Materialen en Oppervlakken: Aangepast aan de wensen van de klant, inclusief speciale formulieren voor ATEX-gebruik of in hygiënisch ontwerp.
 • Uitvoering met Machinevoeten of Bok- en Zwenkwielen: Voor meer flexibiliteit en mobiliteit op de werkplek.

Speciale Toepassingen

De SE-H-EF zakkenlediging kan op maat worden gemaakt voor specifieke toepassingen zoals:

 • ATEX-gebruik: Voor explosiegevaarlijke omgevingen.
 • Hygiënisch Ontwerp: Voor toepassingen waar strikte hygiënische normen vereist zijn.

Conclusie

De SE-H-EF zakkenlediging van HECHT biedt een innovatieve en efficiënte oplossing voor het hanteren van producten in hygiënische omgevingen. Met zijn geavanceerde filtratiesysteem, gebruiksvriendelijke ontwerp en optionele extra’s, is deze oplossing ideaal voor diverse industrieën die streven naar hoge efficiëntie, veiligheid en hygiëne.

Neem Contact met Ons Op

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

Bezoek https://plantpartner.nl/ of stuur een e-mail naar
#environment #foodmanufacturing  #pharmaceutical #chemical #manufacturing #designandbuild  #mechanical #Zakkenlediging #HygiënischeToepassingen #HECHT #FiltratieOplossingen #IndustrieelGebruik

Wilt u meer weten over de SE-H-EF zakkenlediging en hoe deze oplossing u kan helpen bij uw specifieke toepassingen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een op maat gemaakte offerte. Door deze innovatieve oplossing te integreren in uw werkomgeving, kunt u de efficiëntie verhogen, product verliezen verminderen en een veilige, hygiënische werkomgeving behouden.

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja