Selecteer een pagina

Goede voornemens voor dit jaar

Dit jaar hebben we een aantal spannende initiatieven gepland om onze dienstverlening te verbeteren en u nog beter van dienst te zijn. Hier zijn onze belangrijkste goede voornemens:

1. Nieuwe Website met Webshopfunctie

 • Gebruiksvriendelijke Ervaring: We lanceren een geheel vernieuwde website met een geïntegreerde webshopfunctie. Dit maakt het gemakkelijker voor u om onze producten en diensten te verkennen, offertes aan te vragen en aankopen te doen direct via onze site.
 • Verbeterde Navigatie: De nieuwe website biedt een intuïtieve navigatie en uitgebreide informatie over ons aanbod, zodat u snel vindt wat u zoekt.

2. Nieuwe Brochure

 • Up-to-Date Informatie: We introduceren een nieuwe brochure die al onze nieuwste producten, diensten en oplossingen in detail beschrijft. Deze brochure zal u voorzien van alle informatie die u nodig heeft om weloverwogen beslissingen te nemen over onze oplossingen.
 • Professioneel Ontwerp: De brochure heeft een modern en professioneel ontwerp, waardoor het een waardevol naslagwerk wordt voor u en uw team.

3. YouTube Kanaal

 • Visuele Inhoud: Ons nieuwe YouTube-kanaal biedt video’s over onze producten, oplossingen, en industriële trends. U kunt hier praktische demonstraties, productrecensies en informatieve content vinden.
 • Educatieve en Inspirerende Inhoud: We delen waardevolle inzichten en educatieve video’s die u helpen om meer te leren over onze technologieën en hoe ze uw processen kunnen verbeteren.

4. Deelname aan Belangrijke Beurzen

 • ACHEMA 2024 (10-14 juni) in Frankfurt
  • Innovaties en Netwerken: Bezoek onze stand op de ACHEMA 2024 in Frankfurt om de nieuwste innovaties en technologieën te ontdekken die we te bieden hebben. Dit is een uitstekende gelegenheid om ons team te ontmoeten en te netwerken met professionals uit de industrie.
 • SOLIDS & RECYCLING-TECHNIK Dortmund (9-10 oktober)
  • Op de Voorgrond van Technologie: We zullen deelnemen aan de SOLIDS & RECYCLING-TECHNIK in Dortmund, waar we onze oplossingen presenteren voor de handling en recycling van bulkgoederen. Kom langs om meer te leren over hoe wij uw processen kunnen optimaliseren.
 • Solids Antwerp (20-21 november)
  • Informatie en Innovatie: Onze deelname aan Solids Antwerp biedt u de kans om met ons te praten over de nieuwste ontwikkelingen in bulkhandling en om te zien hoe onze producten kunnen bijdragen aan efficiëntie en veiligheid in uw operaties.

Contact Voor Meer Informatie

Heeft u vragen over onze nieuwe initiatieven of wilt u meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op via e-mail op of telefonisch. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen.

website plant partner

website plant partner

https://www.plantpartner.nl/

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

 

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja