Selecteer een pagina

Ontdek het Big Bag Connection System LAS-EC: Eenvoud en Veiligheid in Één

Wat is het Big Bag Connection System LAS-EC?

Het Big Bag Connection System LAS-EC, vaak aangeduid als “EASY”, is een baanbrekend systeem voor het legen van grote zakken. Dit systeem is ontworpen om het proces eenvoudig en efficiënt te maken, met een bediening die is teruggebracht tot slechts drie knoppen. Dit zorgt voor een intuïtieve en gemakkelijke gebruikerservaring.

Kenmerken en Voordelen van het EASY Systeem

Eenvoudige Bediening met Slechts Drie Knoppen

Het EASY systeem staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface. Met slechts drie knoppen kun je het systeem bedienen, wat de operationele complexiteit vermindert en de kans op fouten minimaliseert.

Geavanceerd #Containment Verbindingsysteem

Het #Containment verbindingssysteem is speciaal ontwikkeld voor het efficiënt legen van grote zakken. Het zorgt voor een effectieve afvoer van poeders op een veilige en ergonomische manier. Dit systeem helpt bij het behouden van een schone werkomgeving en beschermt de gebruiker tegen blootstelling aan gevaarlijke stoffen.

Minimale Behoefte aan Verbruiksartikelen

Dankzij de innovatieve ontwerp van het systeem is er een minimale behoefte aan verbruiksartikelen zoals O-ringen. Dit bespaart tijd en kosten bij het onderhouden en wisselen van containers.

Snelle Containerwissel

Het EASY systeem maakt een snelle en probleemloze wissel tussen containers mogelijk. Dit verhoogt de efficiëntie en vermindert stilstandstijden tijdens het proces.

Hoog Niveau van Veiligheid

Het systeem garandeert een hoog veiligheidsniveau tot OEB 5 door gebruik te maken van pneumatische en mechanische afdichtingen en een inlaatmondstuk met een doorlopende filmpoort. Dit betekent dat je kunt rekenen op een veilige en betrouwbare werking, zelfs bij de omgang met zeer potentieel gevaarlijke poeders.

Bezoek Ons op ACHEMA 2024

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het Big Bag Connection System LAS-EC? Kom dan langs op onze stand tijdens ACHEMA 2024 in Frankfurt. Je vindt ons op standnummer A6 in hal 6.

Gratis Registratie

Registreer je gratis voor het evenement met de code A_WTh59JWd en ontdek de innovatieve oplossingen die wij aanbieden.

Meer Informatie

Voor meer informatie over onze producten en diensten, bezoek onze website.

 

 

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

#powderhandling #efficiency #processtechnology #Containment

 

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja