Selecteer een pagina

Innovatieve Monstername Oplossing Gepresenteerd in Achema Magazine

Vorige week werd onze baanbrekende monsternameoplossing onder de aandacht gebracht in het prestigieuze magazine van Achema. We zijn trots op de vermelding van onze geavanceerde Containment Sampling Stick CPS, een product dat cruciaal is voor veilige en efficiënte monstername.

Wat is de Containment Sampling Stick CPS?

De Containment Sampling Stick CPS is een revolutionaire oplossing ontworpen voor het bemonsteren van kritische stoffen onder de strengste containmentomstandigheden, tot OEB-niveau 5. Deze innovatieve technologie biedt een veilige en efficiënte manier om monsters te nemen zonder risico op kruisbesmetting.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen

Mobiel en Kosteneffectief

Onze Containment Sampling Stick CPS biedt een mobiele en kosteneffectieve oplossing voor monstername. Het systeem kan eenvoudig worden verplaatst en is uitgerust met een optionele trolley, wat het gemak en de toegankelijkheid verhoogt. Dit maakt het mogelijk om snel en efficiënt monsters te nemen in diverse omgevingen.

Eenvoudige Monstername in Enkele Stappen

Met de CPS kunt u in slechts enkele stappen monsters nemen. Het gebruiksvriendelijke ontwerp vermindert de tijd en inspanning die nodig zijn voor monstername, waardoor het proces zowel sneller als efficiënter verloopt.

Veiligheid en Gemak bij Bemonstering

Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor eenmalig gebruik, wat zorgt voor een veilige en gemakkelijke bemonstering van giftige, dure of gevoelige stoffen. De Containment Sampling Stick CPS minimaliseert risico’s en garandeert een hoge mate van bescherming voor de gebruiker en de omgeving.

Kostenbesparende Grondstof Methode

Dankzij de lanstechnologie die in het CPS-systeem wordt gebruikt, kunt u besparen op grondstoffen. Deze technologie vermindert de noodzaak voor extra insluiting en helpt bij het voorkomen van kruisbesmetting, wat leidt tot lagere investeringskosten en een hogere efficiëntie.

Waarom Kiezen voor de Containment Sampling Stick CPS?

De Containment Sampling Stick CPS biedt een combinatie van geavanceerde technologie, gebruiksvriendelijkheid en kostenbesparende voordelen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor laboratoria en productieomgevingen waar veiligheid, efficiëntie en kostenbeheersing van cruciaal belang zijn.

Conclusie

Onze innovatieve monsternameoplossing, de Containment Sampling Stick CPS, heeft zijn waarde bewezen door zijn recente vermelding in het Achema Magazine. Het biedt een veilige, kosteneffectieve en efficiënte manier om kritische stoffen te bemonsteren, met een ontwerp dat gericht is op het voorkomen van kruisbesmetting en het besparen van grondstoffen.

Wilt u meer weten over hoe de Containment Sampling Stick CPS uw processen kan verbeteren? Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij uw monstername-uitdagingen kunnen oplossen.

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling of componenten?
Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie, projecten en diensten. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar of bel ons op nummer 085-0600 670.

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja