Selecteer een pagina

HECHT Technologie op de ISPE Europe Annual Conference in Amsterdam

Welkom op de ISPE Europe Annual Conference

We zijn verheugd om aanwezig te zijn op de ISPE Europe Annual Conference in Amsterdam! Dit evenement biedt een unieke gelegenheid om farmaceutische en biofarmaceutische professionals van alle niveaus te ontmoeten en kennis uit te wisselen.

Netwerken en Leren

Waarom U Hier Moet Zijn:

 • Uitwisseling van Kennis: Leer van succesverhalen, best practices en geleerde lessen van experts uit de industrie.
 • Innoveren: Ontdek de nieuwste innovaties en technologieën die de farmaceutische en biofarmaceutische industrieën vooruithelpen.
 • Netwerken: Maak waardevolle connecties en breid uw professionele netwerk uit.

Ontmoet Ons Team

We nodigen u uit om kennis te maken met onze vertegenwoordigers:

Reiner Lemperle

 • Functie: Teammanager Field Sales
 • Over Reiner: Met jarenlange ervaring in de industrie en een diepgaand begrip van de markt, staat Reiner klaar om u te informeren over hoe HECHT Technologie uw processen kan verbeteren.

Joost van Velzen

 • Functie: Vertegenwoordiger van Plant Partner
 • Over Joost: Joost is een expert in het implementeren van innovatieve technologieën in productieomgevingen en kan u alles vertellen over de voordelen van HECHT Technologie.

Wat HECHT Technologie voor U Kan Betekenen

Onze Oplossingen:

 • Hygiënische Poederverwerking: Efficiënte en veilige handling van poedervormige materialen om de kwaliteit en prestaties van uw producten te waarborgen.
 • Containment Oplossingen: Bescherming van werknemers en milieu door geavanceerde containment technologieën.
 • Preventief Onderhoud: Concepten voor preventief onderhoud om de levensduur en betrouwbaarheid van uw apparatuur te vergroten.

Waarom Kiezen voor HECHT:

 • Betrouwbaarheid en Kwaliteit: Onze producten en diensten zijn van de hoogste kwaliteit en betrouwbaar.
 • Innovatie en Expertise: We blijven innoveren en onze expertise benutten om u de beste oplossingen te bieden.
 • Klantgericht: We luisteren naar uw behoeften en leveren op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw specifieke eisen.

Laten We in Gesprek Gaan

We moedigen u aan om met ons in gesprek te gaan! Laat een bericht achter onder deze post, spreek ons aan tijdens de conferentie, of bezoek ons bij onze stand. We zijn enthousiast om uw vragen te beantwoorden en te bespreken hoe HECHT Technologie uw bedrijf kan ondersteunen. Bij HECHT Technologie zijn we toegewijd aan het bevorderen van de farmaceutische en biofarmaceutische industrieën door het aanbieden van geavanceerde, betrouwbare en klantgerichte oplossingen. Laten we samen leren en groeien tijdens de ISPE Europe Annual Conference in Amsterdam!

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

#ispe #conference #pharma #bulk #powderhandling #containment #hecht#ISPEEuropeAnnualConference #Pharmaceuticals #Biopharmaceuticals #HECHTTechnologie #Networking #Innovation

 

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja