Selecteer een pagina

Big Bag Vulstation: Efficiënt en Kosteneffectief

Als je op zoek bent naar een robuuste en kosteneffectieve oplossing voor vulwerkzaamheden, dan is ons big bag vulstation precies wat je nodig hebt. Dit station biedt een duurzame oplossing dankzij de stevige buisstructuur en is ontworpen voor maximale efficiëntie in jouw productieproces.

Duurzaam Ontwerp en Flexibiliteit

Robuuste Buisstructuur

Ons vulstation is gebouwd met een robuuste buisstructuur, wat garant staat voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Beschikbaar in zowel vierkante als ronde buisframevariaties, biedt ons vulstation de flexibiliteit om aan verschillende voorkeuren en vereisten te voldoen.

Compact en Integratief

Het compacte ontwerp van het vulstation zorgt voor een naadloze integratie in bestaande productieopstellingen. Dit ontwerp maximaliseert de efficiëntie en bespaart waardevolle ruimte in je werkplaats.

Het Vulproces: Eenvoud en Precisie

Verstelbare Steunframe

Het vulproces begint met het ophangen van een lege big bag aan de lushaken van een steunframe. Dit steunframe kan eenvoudig in hoogte worden versteld, zodat je altijd de juiste positie hebt voor een nauwkeurige vulling.

Gravimetrische Metingen

Voor de hoogste precisie kan het hele vulstation op een vloerweegschaal worden geplaatst. Dit maakt gravimetrische metingen mogelijk, zodat je de exacte hoeveelheid product kunt afwegen en vullen.

Flexibele Vulmondstukken

Het vulstation biedt de mogelijkheid om verschillende vulmondstukken te gebruiken, afhankelijk van je specifieke behoeften. Dit zorgt voor een hoge mate van flexibiliteit en aanpassingsvermogen.

Eenvoudig Vervoer

Na het vullen kan de big bag eenvoudig worden vervoerd met een vorkheftruck of handpallettruck. Dit stroomlijnt de workflow en maakt het verplaatsen van de volle big bags snel en efficiënt.

Voordelen van Ons Big Bag Vulstation

Voordelige Instapvariant

Ons vulstation is een voordelige instapvariant voor bedrijven die een efficiënte en kostenbewuste oplossing zoeken voor vulwerkzaamheden.

Eenvoudige Frameversie

De eenvoudige frameversie maakt het vulstation toegankelijk vanaf één kant, wat de gebruiksvriendelijkheid verhoogt en de operationele efficiëntie bevordert.

Inklapbare Palletsteunen

Voor eenvoudige reiniging zijn de palletsteunen inklapbaar. Dit ontwerp maakt onderhoud en schoonmaken een stuk eenvoudiger en sneller.

Geschikt voor Kleinere Big Bags

Ons vulstation is geschikt voor een big bag formaat dat meestal kleiner is dan 1500 mm. Dit maakt het ideaal voor een breed scala aan toepassingen en product omstandigheden.

Integratie van Weegschalen

Afhankelijk van je behoeften kan het vulstation worden uitgerust met plateauweegschalen, E-vormige weegschalen of bovenhandse weegschalen. Dit zorgt voor precisie en nauwkeurigheid in elke stap van het vulproces.

Handpalletwagen en Triltafel

Belading met een handpalletwagen is alleen mogelijk met een E-vormige weegschaal. Voor product verdichting kan een triltafel worden gebruikt, hoewel het voeren met een handpalletwagen niet mogelijk is met een triltafel.

Vierzijdige Behuizing en Frame-uitvoeringen

Onze vulstations bieden de mogelijkheid voor een vierzijdige behuizing en zijn beschikbaar in zowel vierkante als ronde buisframe-uitvoeringen. Dit geeft je de flexibiliteit om het vulstation aan te passen aan je specifieke ruimte en operationele behoeften.

 

Informatie

 

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

#rental #machineconstruction #processtechnology #Containment #powderhandling

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja