Selecteer een pagina

Wissele Manchetafsluiters voor Poedercoat Systemen

Voor poedercoat systemen is het essentieel dat afsluiters betrouwbaar functioneren zonder beΓ―nvloed te worden door het medium. In dit verband bieden manchetafsluiters aanzienlijke voordelen ten opzichte van traditionele afsluiters met bewegende delen die kunnen worden beΓ―nvloed door poedercoating.

Waarom Kiezen voor Manchetafsluiters?

Manchetafsluiters onderscheiden zich door hun eenvoudige ontwerp en robuuste werking. In plaats van complexe mechanische onderdelen die storingen kunnen veroorzaken door de poedercoating, maken deze afsluiters gebruik van een rubberen manchet die met perslucht of stikstof wordt geopend en gesloten. Dit biedt diverse voordelen:

  • Geen Mechanische Storingen: De werking van de manchetafsluiter wordt niet beΓ―nvloed door het medium, wat het risico op storingen door poedercoating minimaliseert.
  • Betrouwbaar Coating Resultaat: Doordat het enige bewegende deel een rubberen manchet is, is er minder kans op defecten en een consistent coatingresultaat.

Specificaties en Materiaal

Op de afbeelding ziet u een manchetafsluiter vervaardigd uit de volgende materialen:

  • Behuizing: Polyamide, roestvaststaal 1.4301/AISI 304
  • Manchetten: Siliconenvrij rubber
  • Maat: DN6

Voordelen van Manchetafsluiters

  • Duurzaamheid: Robuuste materialen zoals polyamide en roestvaststaal zorgen voor een lange levensduur en hoge betrouwbaarheid.
  • Flexibiliteit: Beschikbaar in diverse materialen en maten, wat aanpassingen aan specifieke behoeften mogelijk maakt.
  • Onderhoudsvriendelijk: Minder bewegende delen betekenen minder onderhoud en lagere operationele kosten.

Voor optimale werking in poedercoat systemen zijn manchetafsluiters een uitstekende keuze. Ze bieden een eenvoudige oplossing voor het beheer van poedercoatings en garanderen een probleemloze werking zonder invloed van het medium.

Β 

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naarΒ 

Bezoek onze websiteΒ https://plantpartner.nl/Β voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieΓ«n https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

#Manchetafsluiters #Poedercoating #RobuusteOplossingen #Technologie #Industrieel #PoedercoatSystemen #Onderhoudsvriendelijk #HECHT #Afsluiters

#Vastestoffen
#Verwerking
#Poedertransport
#Poeder
#Poederdosering

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja