Selecteer een pagina

Tour in Groningen: Hands-On Training en Productdemonstraties

Gisteren waren we in Groningen en Elburg om onze medewerkers te trainen en onze geavanceerde monstername- en vulkop-producten te demonstreren. Het was een productieve dag waarbij onze experts van Hecht een praktische en hands-on training verzorgden, waardoor de werking van onze machines en systemen direct in de praktijk werd getoond.

Wat We Hebben Gedemonstreerd

  • Monstername Apparatuur: We hebben laten zien hoe onze monsternameapparatuur functioneert, inclusief de precisie en efficiëntie waarmee monsters worden genomen.
  • Vulkoppen: Onze vulkop-producten werden gedemonstreerd, met uitleg over hun toepassingen en voordelen in verschillende industriële omgevingen.

Hands-On Training

Tijdens de praktische hands-on training konden de deelnemers:

  • Direct Vragen Stellen: Het was een uitgelezen kans om directe vragen te stellen aan onze experts en te leren over de toepassingen en voordelen van onze technologieën.
  • Onze Systemen Ontdekken: De deelnemers ontdekten onze systemen en apparatuur in hun eigen omgeving, wat hen hielp om de functionaliteit en voordelen beter te begrijpen.

Mis Het Niet!

Wil je dezelfde ervaring en de kans om onze technologieën in actie te zien? Bezoek ons dan op de volgende evenementen:

  • INTERPHEX Global: Ontdek onze innovaties en oplossingen op dit toonaangevende evenement voor farmaceutische en biotechnologische technologieën.
  • ACHEMA 2024: Bezoek ons op de grootste beurs voor chemische engineering en procesindustrie in Frankfurt.
  • SOLIDS & RECYCLING-TECHNIK Dortmund: Verken onze oplossingen voor bulk handling en recyclingtechnologieën in Dortmund.
  • Solids Antwerp: Ontmoet ons en ontdek onze producten en oplossingen voor de verwerkingsindustrie in Antwerpen.

📢 Contact Ons

Voor meer informatie over onze producten, trainingen, en aankomende evenementen, neem gerust contact met ons op:

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te helpen bij het ontdekken van onze geavanceerde technologieën en oplossingen!

Tags: #Monstername #Vulkoppen #HandsOnTraining #INTERPHEXGlobal #ACHEMA2024 #SOLIDSDortmund #SolidsAntwerp

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

 

#show #demonstratie #verhuur #test #technologie #innovatie

 

hecht van from window

hecht van from window

https://www.plantpartner.nl/

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja