Selecteer een pagina

Beveiligde Verbindingen: Monteren, Draaien, Verbinden

Eenvoudige en Veilige Verbindingen met de #Flecotec QuickTric

De nieuwe #Flecotec QuickTric-aansluiting maakt beveiligde verbindingen eenvoudig. Deze innovatieve technologie is gebaseerd op geoptimaliseerde tri-clamp-technologie en is uitgerust met een geïntegreerde bajonetkoppeling, waardoor hij zeer gebruiksvriendelijk is.

Voordelen van de QuickTric-aansluiting

  • Snelle Montage: Eenvoudig te installeren zonder ingewikkelde stappen.
  • Veilig Verbinden: De geoptimaliseerde tri-clamp-technologie zorgt voor een betrouwbare en veilige verbinding.
  • Gebruiksvriendelijke Koppeling: Dankzij de geïntegreerde bajonetkoppeling is de QuickTric-aansluiting makkelijk te bedienen, zelfs in uitdagende omstandigheden.

Toepassingen

De QuickTric-aansluiting is ideaal voor diverse industrieën waar veiligheid en efficiëntie van cruciaal belang zijn. Of het nu gaat om containment in de farmaceutische sector of poederverwerking in de voedingsmiddelenindustrie, deze innovatieve oplossing biedt de betrouwbaarheid die u nodig heeft.

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

 

Home

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja