Selecteer een pagina

Belangrijke Eigenschappen van Nutsche Filterdrogers voor Gevaarlijke of Giftige Producten

Nutsche filterdrogers zijn geavanceerde industriële apparaten ontworpen voor het veilig en efficiënt filteren, extraheren, en drogen van gevaarlijke of giftige producten. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste eigenschappen van deze apparatuur.

1. Luchtdichte en Veilige Verwerking

Eigenschappen:

 • Luchtdicht Ontwerp: Nutsche filterdrogers zijn volledig luchtdicht, wat cruciaal is voor de veilige verwerking van gevaarlijke of giftige producten. Dit voorkomt blootstelling aan schadelijke stoffen en garandeert een veilige werkomgeving.
 • Veiligheidsmaatregelen: Ontworpen met veiligheidskenmerken om het risico op contaminatie en blootstelling te minimaliseren.

2. Batch- en Continu Vacuüm-Filtratie

Eigenschappen:

 • Flexibiliteit: Deze filterdrogers kunnen worden gebruikt voor zowel batch- als continue vacuüm-filtratie. Dit biedt flexibiliteit afhankelijk van de productiebehoeften en de aard van de processen.
 • Vacuüm-Filtratie: De vacuümfiltratie helpt bij het verbeteren van de efficiëntie en snelheid van het filtratieproces door het verlagen van de druk boven het filterbed.

3. Uniek Verbindings- en Toegangsontwerp

Eigenschappen:

 • Verbindingsysteem: Het filterdoek is bevestigd aan de bodemplaat met een uniek verbindingssysteem, wat eenvoudige demontage en toegang tot het filterelement mogelijk maakt.
 • Onderhoudsgemak: Dit ontwerp maakt het onderhoud en de reiniging van de filterdrogers gemakkelijker en efficiënter.

4. Geavanceerd Roerwerk

Eigenschappen:

 • Omkeerbaar en In Hoogte Verstelbaar: Het roerwerk in de Nutsche filterdroger is omkeerbaar en in hoogte verstelbaar, wat zorgt voor een efficiënte menging en bewerking van het product.
 • Veelzijdigheid: Het roerwerk ondersteunt verschillende bewerkingen, zoals voorbereiden, oplossen, reageren, gladmaken, verdichten, persen, mengen en schrapen voor het lossen van het product.

5. Hoge Drukcapaciteit

Eigenschappen:

 • Drukcapaciteit: De filterdrogers kunnen worden onder druk gezet tot 10 bar, wat helpt om de filtratie te forceren en te versnellen.
 • Vacuüm- en Drukcombinatie: Het systeem kan vacuümfiltratie combineren met geforceerde druk om de efficiëntie van het filtratieproces te verbeteren.

6. Verwarmings- en Droogcapaciteit

Eigenschappen:

 • Verwarming: De ketel en het roerwerk worden verwarmd met een groot verwarmingsoppervlak, wat helpt bij een effectieve droogfase.
 • Efficiënt Droogproces: Zorgt voor een snelle en efficiënte droging van het gefilterde product.

7. Optionele Vacuüm- en Condensatie-units

Eigenschappen:

 • Vacuüm- en Condensatie: Optionele vacuüm- en condensatie-units maken verschillende soorten vacuümrealisaties mogelijk en zorgen voor veilige afvoer van reststromen.
 • Afvoer van Reststromen: Helpt bij het effectief afvoeren van reststromen, wat bijdraagt aan een schonere en veiliger werkomgeving.

Conclusie

Nutsche filterdrogers zijn ontworpen om gevaarlijke en giftige producten op een veilige en efficiënte manier te verwerken. Met hun luchtdichte ontwerp, veelzijdigheid in vacuüm- en drukfiltratie, geavanceerd roerwerk, en de mogelijkheid om verschillende vacuüm- en condensatie-units te integreren, bieden deze filterdrogers een robuuste oplossing voor complexe industriële processen.

Heeft u vragen over Nutsche filterdrogers of wilt u meer weten over hoe deze apparatuur uw proces kan optimaliseren? Neem contact met ons op voor deskundig advies en ondersteuning.

 

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

#machineconstruction #processtechnology #filtration #vacuumdrying #nutschefilter

machine geinstalleerd nutsch filter

machine geinstalleerd nutsch filter

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja