Selecteer een pagina

Bedankt voor uw Bezoek aan Onze Stand!

Namens het hele team van Plant Partner willen wij elke bezoeker bedanken die onze stand de afgelopen dagen heeft bezocht. Jullie aanwezigheid en interesse hebben de beurs tot een groot succes gemaakt!

Dankzij de vele complimenten over onze stand en de hoge bezoekersaantallen, hebben we volgens Easyfairs het op één na hoogste aantal bezoekers voor dit event getrokken. Een speciale dank aan Easyfairs, Solids Rotterdam, en Bulk voor de fijne samenwerking en de organisatie van een geslaagd evenement.

Wil je meer weten?
Bezoek onze website of stuur een e-mail naar voor vragen of aanvullende informatie.

P.S.
Bekijk het interview met David Depickere waarin je onze stand opbouwt om een kijkje achter de schermen te krijgen: Interview video (te zien om 4:23).

We kijken ernaar uit je weer te ontmoeten bij onze volgende evenementen! 👏😊

Met vriendelijke groet,
Het Team van Plant Partner

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

 

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja