Selecteer een pagina

Pneumatisch Bediende Manchetafsluiters met Duplex Behuizing

Pneumatisch bediende manchetafsluiters met duplex roestvaststaal 1.4462 zijn ontworpen voor gebruik in omstandigheden waar de standaard 316L / 1.4404 uitvoeringen niet bestand zijn. Deze afsluiters zijn geschikt voor zowel vloeistoffen als droge stoffen en bieden tal van voordelen voor industriΓ«le toepassingen.

Kenmerken en Voordelen

Duplex Roestvaststaal 1.4462

  • Materiaal: De afsluiters zijn vervaardigd uit duplex roestvaststaal 1.4462. Dit materiaal biedt superieure sterkte en corrosiebestendigheid, wat essentieel is voor veeleisende omgevingen waar 316L / 1.4404 niet voldoende is.

Volle, Ronde Doorlaat

  • Design: Deze afsluiters zijn ontworpen met een volle, ronde doorlaat, wat zorgt voor een vrije doorstroming van het medium. Het ontbreken van bewegende delen in het medium, behalve de rubber manchet, minimaliseert de kans op verstoppingen en slijtage.

Onderhoudsvriendelijk

  • Onderhoud: Dankzij het ontwerp met weinig bewegende delen, vereisen deze afsluiters minimaal onderhoud. Dit bespaart tijd en kosten voor regulier onderhoud en zorgt voor betrouwbare werking.

Conformiteit met PED Richtlijn

  • PED Richtlijn: De afsluiters voldoen aan de PED-richtlijn 97/23/EC, wat garant staat voor naleving van de Europese normen voor drukapparatuur en veiligheid.

Materiaalkeuze voor Manchet en Behuizing

  • Manchet: Er is een ruime keuze uit materialen voor de manchet, zodat deze kan worden afgestemd op de specifieke eisen van de toepassing.
  • Behuizing: De behuizingen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, wat flexibiliteit biedt in het kiezen van de juiste afsluiter voor jouw specifieke omgeving en medium.

Toepassingen

Pneumatisch bediende manchetafsluiters met duplex behuizing zijn geschikt voor:

  • Vloeistoffen: Ideaal voor toepassingen waar corrosiebestendigheid en duurzaamheid van cruciaal belang zijn.
  • Droge Stoffen: Geschikt voor handling van droge stoffen waarbij een betrouwbare en onderhoudsarme oplossing vereist is.

Conclusie

Pneumatisch bediende manchetafsluiters met duplex roestvaststaal 1.4462 bieden een robuuste en onderhoudsarme oplossing voor veeleisende toepassingen. Met hun volle, ronde doorlaat en de mogelijkheid om te kiezen uit diverse materialen voor manchetten en behuizingen, voldoen deze afsluiters aan de hoogste normen voor veiligheid en betrouwbaarheid.

Contact en Meer Informatie

Voor meer informatie over pneumatisch bediende manchetafsluiters met duplex behuizing of om een offerte aan te vragen, neem contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw industriΓ«le behoeften.

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naarΒ 

Bezoek onze websiteΒ https://plantpartner.nl/Β voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieΓ«n https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

#rental #machineconstruction #processtechnology #Containment #powderhandling

Β 

#Verwerking van vaste stoffen

#Werkuigbouwkunde

#Poedertransport

#Poeder transport

#Vloeistoffen

#Slurries

Β 

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja