Selecteer een pagina

Pneumatisch Bediende Manchetafsluiters met Duplex Behuizing

Onze pneumatisch bediende manchetafsluiters zijn vervaardigd uit duplex roestvaststaal 1.4462, wat ze ideaal maakt voor toepassingen in veeleisende omstandigheden waar standaard 316L / 1.4404 niet voldoende is. Deze afsluiters zijn geschikt voor zowel vloeistoffen als droge stoffen. Hier zijn de belangrijkste voordelen van deze afsluiters:

1. Volle, Ronde Doorlaat

  • Onbelemmerde Doorstroming: De afsluiters zijn ontworpen met een volledige, ronde doorlaat, waardoor de doorgang van materialen zonder obstructies mogelijk is. Dit minimaliseert drukverlies en verhoogt de efficiëntie van het systeem.

2. Geen Beweging van Delen in het Medium

  • Minimaliseer Contaminatie: In tegenstelling tot andere afsluiters hebben deze modellen geen bewegende delen in het medium zelf, behalve de rubber manchet. Dit vermindert de kans op vervuiling of beschadiging van het medium, wat de productkwaliteit en systeemintegriteit bevordert.

3. Nauwelijks Onderhoud Vereist

  • Lange Levensduur: De eenvoudige constructie en robuuste materialen zorgen ervoor dat de afsluiters vrijwel geen onderhoud vereisen. Dit verlaagt de totale onderhoudskosten en zorgt voor een langere operationele levensduur.

4. Conformiteit met PED Richtlijn 97/23/EC

  • Veiligheidsnormen: De afsluiters voldoen aan de Europese PED richtlijn (97/23/EC), wat betekent dat ze zijn gecertificeerd voor gebruik in druksystemen volgens de hoogste veiligheidsnormen.

5. Ruime Keuze uit Materialen

  • Flexibiliteit in Manchet Materialen: Er is een breed scala aan materialen beschikbaar voor de manchet, zodat u een optie kunt kiezen die het beste past bij de specifieke eisen van uw toepassing.

6. Diverse Behuizingsmaterialen

  • Aanpasbaarheid: De behuizingen zijn beschikbaar in verschillende materialen, wat zorgt voor flexibiliteit in het aanpassen van de afsluiters aan uw specifieke omgevings- en procesomstandigheden.

Conclusie

Onze pneumatisch bediende manchetafsluiters met duplex roestvaststaal 1.4462 bieden uitstekende prestaties in veeleisende omgevingen, met voordelen zoals een volle ronde doorlaat, minimale onderhoudsbehoefte, en veelzijdigheid in materialen en behuizingen. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan strikte veiligheidsnormen en zijn ideaal voor zowel vloeistoffen als droge stoffen.

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

 

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar of bezoek onze website https://plantpartner.nl/ . Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

#rental #machineconstruction #processtechnology #Containment #powderhandling

 

#Verwerking van vaste stoffen

#Werkuigbouwkunde

#Poedertransport

#Poeder transport

#Vloeistoffen

#Slurries

pinch valve quetsch ventile

pinch valve quetsch ventile

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja