Selecteer een pagina

Uitnodiging voor POWTECH 2023!

We zijn verheugd u uit te nodigen voor de POWTECH beurs, die plaatsvindt van 26 tot 28 september 2023 in Neurenberg! 🎉

POWTECH is de toonaangevende vakbeurs in Europa voor poeder-, korrel- en bulkgoedtechnologieën. Deze beurs biedt u de perfecte gelegenheid om de nieuwste innovaties en trends in de industrie van dichtbij te ervaren.

Speciale Aanbieding

Als blijk van waardering voor uw interesse en aanwezigheid bieden wij u een exclusieve vouchercode aan: A501535. Gebruik deze code om een gratis ticket voor POWTECH 2023 te downloaden en als onze gast naar de beurs te komen!

📍 Bezoek ons op Standnummer 329 in Hal 1 en ontdek als een van de eersten ons baanbrekende ClipConnector-product. Dit revolutionaire product biedt een efficiënte en betrouwbare oplossing voor het veilig afsluiten van liners onder de strengste containment-omstandigheden.

Beyond Training Days

We willen ook graag uw aandacht vestigen op onze “Beyond Training Days”, een exclusief educatief aanbod. Neem deel aan onze seminars en interne trainingssessies om uw kennis uit te breiden en uw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Onze experts staan klaar om diepgaande expertise en praktische voorbeelden te delen. Neem gerust contact met ons op voor meer details.

We kijken ernaar uit u persoonlijk te verwelkomen op POWTECH 2023 en om vruchtbare discussies met u te voeren. Sluit u bij ons aan terwijl de industrie zijn nieuwste ontwikkelingen toont en cruciale richting voor de toekomst zet.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten op POWTECH! 🚀

 

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

#POWTECH #POWTECH2023 #Innovatie #ClipConnector #Educatie #BulkgoedTechnologie #HECHT

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja