Selecteer een pagina

Belangrijkste Kenmerken van Onze Supercentrifuges

Onze supercentrifuges zijn geavanceerde systemen ontworpen voor efficiënte scheidingsprocessen in verschillende industrieën. Hier zijn de belangrijkste kenmerken die onze supercentrifuges onderscheiden:

1. Capaciteit, G-Kracht en Efficiëntie

  • Hoogwaardige Snelheden: Onze supercentrifuges functioneren op zeer hoge snelheden, met een minimum van 15.000 G-kracht, wat zorgt voor een uitstekende scheidingscapaciteit.
  • Verticale Decantering: Ze zijn verticale, buisvormige centrifuges die efficiënt vaste-vloeistof en vloeistof-vloeistof scheiding mogelijk maken door krachtige centrifugale krachten.

2. Veelzijdigheid

  • Toepassingen: Geschikt voor zowel vaste-vloeistof scheiding als vloeistof-vloeistof scheiding, waarbij twee niet-mengbare vloeibare fasen met verschillende dichtheden effectief worden gescheiden.
  • Flexibele Scheidingen: De centrifuge kan worden aangepast voor diverse scheidingsbehoeften, wat het een veelzijdige oplossing maakt voor verschillende industriële toepassingen.

3. Aanpasbare Voegingsnelheid

  • Optimalisatie van Verblijftijd: De toevoersnelheid is instelbaar om de verblijftijd van het product binnen de decanterende rotor te regelen. Dit maakt een precieze afstemming van het scheidingsproces mogelijk, wat de efficiëntie en effectiviteit verhoogt.

4. Gebruiksvriendelijk en Onderhoudsarm

  • Eenvoudig Onderhoud: Dankzij de volledige opening van de behuizing kunnen alle modellen eenvoudig worden onderhouden en gereinigd, wat de operationele downtime minimaliseert en de levensduur van de apparatuur verlengt.

5. Optionele Verwarming of Koeling

  • Temperatuurregeling: De behuizing kan worden uitgerust met verwarmings- of koelspoelen om de warmteoverdracht van de mechanische warmte van de roterende rotor te minimaliseren, of om het product indien nodig te verwarmen. Dit is cruciaal voor processen waarbij temperatuurcontrole belangrijk is.

6. Veiligheidskenmerken

  • Explosieveilig: Onze supercentrifuges kunnen worden aangepast voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen en zijn voorzien van de nodige certificeringen en goedkeuringen om te voldoen aan de veiligheidsnormen voor uw werklocatie.

7. CIP- en SIP-Systemen

  • Efficiënte Reiniging en Sterilisatie: De supercentrifuges kunnen worden uitgerust met Clean-in-Place (CIP) en Sterilize-in-Place (SIP) systemen voor efficiënte en grondige reinigings- en sterilisatieprocessen, wat bijdraagt aan hygiëne en procesintegriteit.

Conclusie

Onze supercentrifuges combineren hoge prestaties, veelzijdigheid en veiligheid, waardoor ze ideaal zijn voor het uitvoeren van zowel vaste-vloeistof als vloeistof-vloeistof scheidingsprocessen in diverse industriële toepassingen. Door hun geavanceerde functies en gebruiksvriendelijke ontwerp bieden ze een betrouwbare oplossing voor efficiënte en effectieve scheidingsbehoeften.

Voor meer informatie of vragen over onze supercentrifuges, kunt u contact met ons opnemen via:

Tags: #Supercentrifuge #Scheidingstechnologie #Industrieel #Efficiëntie #Veiligheid #Onderhoud #Verwarming #Koeling #CIP #SIP

supercentrifuges

supercentrifuges

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

 

#processequipment #centrifuge #seperation #engineering #supercentrifuge

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja