Selecteer een pagina

Ontdek het Flecotec Containment Systeem!

Met het Flecotec Containment System bieden wij een geavanceerd containmentconcept dat is ontworpen voor de farmaceutische en (bio-)chemische industrie. Dit systeem maakt het mogelijk om zeer gevoelige bemonsterings-, weeg-, transfer- en afvulprocessen veilig en contaminatievrij uit te voeren.

Wat maakt Flecotec uniek?

  • Snelle Montage: Dankzij de nieuwe Flecotec QuickTric kunt u sneller en eenvoudiger dan ooit Triclamp interfaces opzetten.
  • Ingebouwde Bajonetkoppeling: Deze innovatieve functie elimineert het onhandige aansluit- en ontkoppelingsproces van standaard Triclamp-systemen en voorkomt dat afdichtingen verschuiven. Ideaal voor het toevoegen van meerdere poederzakken achter elkaar aan uw proces.

Voor meer informatie over dit geavanceerde containment systeem, bezoek onze website of stuur een e-mail naar .

Kijk ook op deze link voor meer details!

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

#packaging #safety #health #environment  #pharmaceutical #chemical

 

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja