Selecteer een pagina

Vacuüm ProClean Conveyor (PCC) van HECHT: Krachtig en Innovatief Systeem voor Pneumatisch Transport

Overzicht van de Vacuüm ProClean Conveyor (PCC)

De Vacuüm ProClean Conveyor (PCC) van HECHT is een geavanceerd systeem dat uitblinkt in kracht, flexibiliteit en innovatie. Dit pneumatische transportsysteem is ontworpen om waarde toevoegende machines te verbinden en kan diverse toepassingen in de verwerking van bulkgoederen aan.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen

1. Veelzijdige Toepassingen

 • Aansluiting van Machines: Geschikt voor het aansluiten van machines zoals granulatoren, drogers, mixers, molens, reactoren en centrifuges.
 • Decanteren van Bulkgoederen: Kan worden gebruikt om bulkgoederen te decanteren in verschillende containers zoals vaten, big bags of zakken tijdens interne processen.

2. Hoge Transportcapaciteit

 • Lange Transportafstanden: Maakt hoge transportcapaciteiten mogelijk, zelfs over lange afstanden, waardoor efficiëntie in het productieproces wordt verhoogd.

3. Veilig Transporteren

 • Explosieve en Giftige Stoffen: Geschikt voor het veilig transporteren van explosieve of giftige stoffen, wat bijdraagt aan een veilige werkomgeving.

4. Stofvrije en Contaminatievrije Omgeving

 • Innovatieve Filterkop: Het speciale ontwerp met een innovatieve filterkop zorgt voor een stofvrije en contaminatievrije omgeving, wat de kwaliteit en veiligheid van de producten waarborgt.

5. Flexibele Inzetbaarheid

 • Aanpassingsvermogen: Kan flexibel worden ingezet voor diverse toepassingen, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor verschillende industriële behoeften.

Toepassingen en Voordelen

De PCC is ideaal voor:

 • Granulatie: Verbindt naadloos met granulatoren voor efficiënte verwerking van granulaten.
 • Drogen: Ondersteunt het drogen van stoffen door het veilige transporteren naar drogers.
 • Mixen en Molens: Verbindt met mixers en molens voor een gestroomlijnde verwerking van materialen.
 • Reactoren en Centrifuges: Geschikt voor het transporteren van materialen naar reactoren en centrifuges zonder verontreiniging.

Waarom Kiezen voor de PCC van HECHT?

 • Kracht en Flexibiliteit: De PCC biedt zowel kracht als flexibiliteit, waardoor het een ideale keuze is voor verschillende industriële toepassingen.
 • Innovatief Ontwerp: De innovatieve filterkop en het speciale ontwerp dragen bij aan een efficiënte en veilige werking.
 • Hoge Capaciteit en Veiligheid: Voorzie in hoge transportcapaciteiten en waarborg veiligheid bij het hanteren van gevaarlijke stoffen.

Conclusie

De Vacuüm ProClean Conveyor (PCC) van HECHT biedt een krachtige, flexibele en innovatieve oplossing voor pneumatisch transport. Met zijn veelzijdige toepassingen, hoge transportcapaciteiten en veilige werking, is het een waardevolle aanvulling voor elke productieomgeving die op zoek is naar efficiëntie en veiligheid.

Neem Contact met Ons Op

Wilt u meer weten over hoe de Vacuüm ProClean Conveyor (PCC) uw productieproces kan verbeteren? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een op maat gemaakte oplossing.

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

Heeft u een oplossing nodig voor de farmaceutische, chemische en voedingsindustrie? Neem contact met ons op.

#environment #food #pharmaceutical #chemical #manufacturing #designandbuild  #mechanical

 

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja