Selecteer een pagina

Vacuüm Samplersysteem van HECHT: Geavanceerde Inline Bemonstering

Overzicht van het HECHT Vacuüm Samplersysteem

De HECHT Vacuüm Sampler biedt een innovatieve oplossing voor gesloten, automatische inline bemonstering van poeders en granulaten uit een productkolom. Dit systeem is ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van hygiëne en insluiting, met een focus op efficiëntie en gebruiksgemak.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen

1. Geavanceerd Vergrendelingsmechanisme

  • Patented Design: Het vacuüm samplersysteem beschikt over een gepatenteerd verzonken vergrendelingsmechanisme. Dit ontwerp zonder dode ruimte voorkomt dat mechanische onderdelen in de productstroom uitsteken, waardoor het bemonsteringproces efficiënt en betrouwbaar is.

2. Geen Dode Ruimtes

  • Eenvoudige Reiniging: Dankzij het ontwerp zonder dode ruimtes zijn er geen verborgen hoeken waar poeder of granulaat kan blijven hangen. Dit maakt een grondige reiniging eenvoudig en effectief, wat cruciaal is voor het behoud van hygiëne en productintegriteit.

3. Ideaal voor Slecht Stromende Producten

  • Betrouwbare Prestaties: Het vacuüm samplersysteem is bijzonder geschikt voor slecht stromende producten, waardoor het een veelzijdige oplossing biedt voor verschillende soorten poeders en granulaten.

4. Hoge Hygiëne- en Insluitingsnormen

  • Hygiënische Oplossing: Het ontwerp voldoet aan de hoogste hygiëne-eisen, wat het ideaal maakt voor toepassingen die strenge normen stellen aan schoonmaak en insluiting.

Toepassingen en Voordelen

  • Inline Bemonstering: Het systeem maakt automatische bemonstering rechtstreeks uit de productkolom mogelijk, wat zorgt voor nauwkeurige en betrouwbare monsters zonder de productie te onderbreken.
  • Efficiëntie en Betrouwbaarheid: Het geavanceerde ontwerp garandeert een efficiënte werking, zelfs bij moeilijk verwerkbare producten, en minimaliseert het risico van kruisbesmetting of contaminatie.

Waarom Kiezen voor de HECHT Vacuüm Sampler?

  • Innovatief Ontwerp: Het gepatenteerde vergrendelingsmechanisme en het dode ruimte-vrije ontwerp zorgen voor een efficiënte en hygiënische bemonstering.
  • Eenvoudige Onderhoud en Reiniging: Het ontwerp zonder verborgen hoeken maakt onderhoud en reiniging eenvoudiger, wat bijdraagt aan een langere levensduur en betrouwbare prestaties.
  • Geschikt voor Diverse Toepassingen: Ideaal voor gebruik in omgevingen die hoge hygiëne- en insluitingsnormen vereisen, zoals de farmaceutische, biotechnologische en chemische industrie.

Conclusie

Het HECHT Vacuüm Samplersysteem biedt een geavanceerde oplossing voor de bemonstering van poeders en granulaten met een focus op hygiëne, efficiëntie en gebruiksgemak. Met zijn innovatieve ontwerp en betrouwbaarheid is het een waardevolle aanvulling voor elke productieomgeving die hoge normen stelt aan kwaliteitscontrole en productintegriteit.

Neem Contact met Ons Op

Wilt u meer weten over hoe het HECHT Vacuüm Samplersysteem uw productieproces kan verbeteren? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een op maat gemaakte oplossing. Ontdek de voordelen van het HECHT Vacuüm Samplersysteem en ervaar een efficiënte en hygiënische oplossing voor uw bemonsteringsbehoeften. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende consultatie en offerte.

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

Heeft u een oplossing nodig voor de farmaceutische, chemische en voedingsindustrie? Neem contact met ons op.

#food #pharmaceutical #chemical #manufacturing #design #mechanical #VacuumSampler #HECHT #InlineBemonstering #Hygiëne #InnovatiefOntwerp #Poeders #Granulaten

 

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja