Selecteer een pagina

Onze Uitgebreide Apparatuur voor Industriële Toepassingen

Bij Plant partner bieden we een breed scala aan geavanceerde apparatuur die is ontworpen om te voldoen aan de eisen van diverse industriële sectoren. Of je nu werkt in de chemische industrie, fijnchemie, petrochemie, farmaceutica, cosmetica of voedselverwerking, wij hebben de juiste oplossing voor jouw behoeften. Hier is een overzicht van de apparatuur die wij aanbieden:

1. Geroerde Reactor

Geroerde reactoren zijn essentieel voor het uitvoeren van chemische reacties met gecontroleerde omstandigheden. Ze zijn uitgerust met een roerwerk dat zorgt voor een uniforme menging van de reactanten, wat cruciaal is voor de kwaliteit en consistentie van het eindproduct. Deze reactoren kunnen worden aangepast aan verschillende procesvereisten, zoals temperatuur, druk en viscositeit.

2. Statische Apparatuur en Drukvaten

Statische apparatuur omvat alle apparatuur die geen bewegende delen heeft en wordt gebruikt voor het bewaren en verwerken van stoffen onder druk. Drukvaten zijn ontworpen om stoffen veilig te hanteren bij hoge drukomstandigheden en kunnen variëren in grootte en materiaal, afhankelijk van de specifieke toepassing en industrie.

3. Warmtewisselaars

Warmtewisselaars zijn apparaten die worden gebruikt om warmte van de ene vloeistof naar de andere over te dragen zonder dat de twee vloeistoffen met elkaar in contact komen. Ze zijn essentieel voor temperatuurregulatie in vele industriële processen en zijn beschikbaar in verschillende configuraties zoals buis-in-buis, platen en spiralen.

4. Drukvaten en Tanks

Drukvaten en tanks worden gebruikt voor het opslaan en verwerken van vloeistoffen en gassen onder druk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, geschikt voor zowel corrosieve als niet-corrosieve stoffen. Ze kunnen worden aangepast met verschillende accessoires en controles om te voldoen aan de specifieke eisen van jouw proces.

5. Zuilen en Torens

Zuilen en torens worden gebruikt in scheidingsprocessen zoals destillatie, absorptie en extractie. Deze apparatuur is ontworpen om stoffen te scheiden op basis van hun fysieke of chemische eigenschappen en kan worden aangepast aan de schaal en complexiteit van het proces.

6. Geagiteerde Nutsche Filters

Geagiteerde nutsche filters worden gebruikt voor de filtratie en droging van vaste stoffen. Ze combineren een filterfunctie met een roersysteem dat de vaste stoffen in suspensie houdt tijdens het filtreren en het proces van drogen versnelt. Dit zorgt voor een efficiënte scheiding van vaste stoffen van vloeistoffen.

7. Vacuüm Droger

Vacuüm drogers worden gebruikt voor het drogen van gevoelige stoffen onder vacuümomstandigheden om degradatie en oxidatie te voorkomen. Deze drogers zijn ideaal voor het verwerken van thermisch gevoelige materialen en kunnen worden aangepast voor batch- of continue processen.

8. Vaste en Poedermengers

Vaste en poedermengers worden gebruikt voor het homogeen mengen van poeders en korrels. Ze zijn essentieel in processen waar een uniforme menging van ingrediënten cruciaal is, zoals in de farmaceutische, voedings- en chemische industrieën.

Plant partner biedt apparatuur die is ontworpen met de nieuwste technologieën en materialen om te voldoen aan de strengste industriële normen. Neem contact met ons op om meer te leren over hoe onze oplossingen jouw productieprocessen kunnen optimaliseren en om advies op maat te ontvangen voor jouw specifieke behoeften.

 

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

#rental #machineconstruction #processtechnology #Containment #powderhandling

 

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja