Selecteer een pagina

Voordelen van de Nieuwe Containment Clips

De nieuwe sluitingsclips, gecombineerd met het High Containment Closing System, brengen significante verbeteringen in de manier waarop liners worden afgesloten en losgemaakt onder OEB5 omstandigheden. Hier zijn de belangrijkste voordelen van deze innovatieve clips:

1. Vermijden van Airborne Particles

Bescherming Tegen Vervuiling

Voordat de nieuwe clips beschikbaar waren, konden airborne particles vrijkomen als de operator niet de juiste afstand tussen de liner clips handhaafde. Dit risico is met de nieuwe clips volledig geëlimineerd. De clips zorgen ervoor dat er altijd een gedefinieerde afstand wordt behouden, wat de kans op vervuiling aanzienlijk vermindert.

2. Snellere Sluitingsmethode

Efficiëntie in Vergelijking met Automatische Lasmethoden

De nieuwe sluitingsmethode biedt niet alleen een betere bescherming, maar ook een hogere snelheid dan automatische lasmethoden. Dit maakt het de snelste sluitingsoplossing op de markt, wat resulteert in een efficiëntere werkstroom en verhoogde productiviteit.

3. Optimale Bescherming voor Operator en Product

Verbeterde Veiligheid en Capaciteit

Met de nieuwe containment clips worden zowel de bescherming van de operator als de bescherming van het product optimaal gewaarborgd. Deze clips voldoen aan de strengste eisen voor veiligheid en capaciteit, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor het voldoen aan hoge normen in OEB5-omstandigheden.

 

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar of bezoek onze website https://plantpartner.nl/ . Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

#processtechnology #Containment #powderhandling #OEB #OEL

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja