Selecteer een pagina

Voordelen van de Nieuwe Clips

De nieuwste generatie containment clips, in combinatie met ons High Containment Closing System, biedt aanzienlijke voordelen voor het afsluiten en losmaken van liners onder OEB5-omstandigheden. Hier zijn de belangrijkste voordelen:

1. Verbeterde Veiligheid en Bescherming

  • Gedefinieerde Afstand: De nieuwe sluitingsclips maken gebruik van een nauwkeurig gedefinieerde afstand tussen de clips, wat voorkomt dat er airborne particles vrijkomen. Dit vermindert het risico van contaminatie en verhoogt de veiligheid voor zowel operators als het milieu.
  • Hoge Containment Niveaus: De clips zijn ontworpen om te voldoen aan de strengste containment-niveaus (OEB5), wat zorgt voor een betrouwbare bescherming tegen gevaarlijke stoffen.

2. Hogere Efficiëntie en Snelheid

  • Snellere Sluitingsmethode: In vergelijking met automatische lasmethoden is het afsluiten met de nieuwe clips de snelste methode op de markt. Dit versnelt het afvulproces zonder concessies te doen aan de veiligheid.
  • Eenvoudige Toepassing: De gebruiksvriendelijke ontwerpen maken het mogelijk om liners snel en efficiënt te sluiten en te openen, wat de algehele procesdoorlooptijd verkort.

3. Verhoogde Capaciteit

  • Optimale Capaciteit: Door de verbeterde snelheid en efficiëntie van de sluitingsclips kunt u voldoen aan hogere capaciteitseisen zonder in te boeten op veiligheid of kwaliteit.
  • Naadloze Integratie: De nieuwe clips integreren goed met bestaande systemen, waardoor een soepele overstap mogelijk is zonder aanzienlijke herconfiguraties of extra investeringen.

4. Verbeterde Operator Comfort

  • Minimale Fysieke Inspanningen: Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp van de clips hoeven operators minder fysieke inspanning te leveren tijdens het sluiten en openen van liners, wat het werkcomfort verhoogt.
  • Verhoogde Betrouwbaarheid: Het gebruik van de nieuwe clips vermindert de kans op fouten bij het afsluiten, waardoor de betrouwbaarheid van het proces toeneemt.

5. Hogere Productkwaliteit

  • Consistente Afsluiting: De gedefinieerde afstand en het strikte containment-niveau zorgen voor een uniforme afsluiting, wat bijdraagt aan een hogere consistentie en kwaliteit van het eindproduct.
  • Vermijden van Verontreiniging: Door de vermindering van airborne particles wordt het risico op productverontreiniging geminimaliseerd.

Conclusie

De nieuwe containment clips bieden aanzienlijke voordelen op het gebied van veiligheid, efficiëntie, capaciteit, comfort en productkwaliteit. Met hun innovatieve ontwerp en hoge prestaties stellen ze u in staat om liners onder OEB5-omstandigheden snel en veilig af te sluiten, terwijl ze voldoen aan de hoogste standaarden voor containment.

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

 

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar of bezoek onze website https://plantpartner.nl/ . Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

#processtechnology #Containment #powderhandling #OEB #OEL

containment clip set

containment clip set

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja