Selecteer een pagina

Uitnodiging voor POWTECH 2023 in Neurenberg!

We zijn verheugd je uit te nodigen voor de POWTECH beurs, die plaatsvindt van 26 tot 28 september 2023 in Neurenberg! 🌟

Over POWTECH

POWTECH is Europa’s toonaangevende beurs voor poeder-, granulaat- en bulkgoederen technologieën. Het biedt een uitstekende gelegenheid om de nieuwste innovaties en trends in de industrie van dichtbij te ervaren.

Exclusieve Aanbieding: Gratis Toegang

Als blijk van waardering voor je interesse en deelname bieden wij je een exclusieve voucher code: A501535.

Gebruik deze code om een gratis toegangsticket voor POWTECH 2023 te downloaden en onze gast te zijn!

Bezoek Ons

Standnummer: 329
Hal: 1

We nodigen je uit om ons te bezoeken en als een van de eersten onze baanbrekende ClipConnector te ontdekken. Deze revolutionaire oplossing biedt een efficiënte en betrouwbare manier om liners veilig af te sluiten onder de strengste containment voorwaarden.

Beyond Training Days

We willen je ook attent maken op onze “Beyond Training Days”, een exclusief educatief aanbod. Doe mee aan onze seminars en interne training sessies om je kennis uit te breiden en je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Onze experts staan klaar om diepgaande expertise en praktische voorbeelden te bieden.

Neem contact met ons op voor meer details en ontdek hoe je kunt profiteren van deze unieke leerervaring.

We Zien Je Graag!

We kijken ernaar uit je persoonlijk te verwelkomen op POWTECH 2023 en om samen te discussiëren over de nieuwste ontwikkelingen en toekomstige trends in de industrie.

Bezoek onze stand en maak deel uit van de spannende vooruitgangen in de sector!

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

 

#free #exhibition #powtech #hecht #POWTECH2023 #Innovatie #ClipConnector #GratisToegang #Educatie #Training #Neurenberg #Industrie #Technologie

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja