Selecteer een pagina

Wist u dat? High-Tech Test- en Proeffaciliteiten binnen Europa

Bij Plant Partner beschikken we over geavanceerde test- en proeffaciliteiten verspreid over Europa. Deze faciliteiten stellen ons in staat om Factory Acceptance Tests (FAT’s) en diverse testen en proeven uit te voeren. Hierdoor kunnen wij uw technologieën en productieprocessen valideren met uw eigen product of een placebo. Onze testfaciliteiten kunnen diverse tests uitvoeren, variërend van laboratorium- en demotests tot productie-schaal tests.

Wat Wij Bieden:

  • Pneumatisch Transport: Testen van de efficiëntie en effectiviteit van pneumatische transportsystemen voor het verplaatsen van bulkmaterialen.
  • Doseernauwkeurigheid en Capaciteit: Evaluatie van de nauwkeurigheid en capaciteit van doseersystemen om te verzekeren dat ze voldoen aan de gewenste specificaties.
  • Vacuümdrogen, Filterdroger, Flash- en Sproeidrogen: Tests op verschillende drogingstechnologieën om de effectiviteit en efficiëntie van elk systeem te beoordelen.
  • Centrifugeren: Beoordeling van centrifuges voor hun prestaties bij het scheiden van vaste stoffen en vloeistoffen.
  • Containment (Stofvermindering): Evaluatie van containment systemen om te waarborgen dat ze effectief zijn in het verminderen van stof en het beschermen van operatoren en producten.
  • Riboflavine Reinigingsprocessen (CIP, WIP, DIP): Validatie van reinigingsprocessen zoals Clean-in-Place (CIP), Wash-in-Place (WIP) en Drain-in-Place (DIP) voor een effectieve reiniging van systemen.

Waarom Kiezen Voor Onze Test- en Proeffaciliteiten?

  • Flexibiliteit: Wij bieden een onbeperkt aantal onderzoeksrichtingen en kunnen tests aanpassen aan uw specifieke behoeften.
  • Gedetailleerde Rapportage: Na afloop van de tests ontvangt u een uitgebreide rapportage, inclusief gegevens over energieconsumptie, die helpt bij het inschatten van de CAPEX (kapitaalinvesteringen) en OPEX (operationele kosten).
  • Ervaring en Expertise: Ons team van experts beschikt over diepgaande kennis en ervaring om u te helpen bij het optimaliseren van uw productieprocessen en technologieën.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze test- en proeffaciliteiten? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Tags: #Tests #Trials #Bulk #Capex #Opex #PneumatischTransport #Doseernauwkeurigheid #Vacuümdrogen #Centrifugeren #Containment #Reinigingsprocessen

training machines

hecht explain product

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

 

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja