Selecteer een pagina

Zuigschoenen van HECHT

Productinformatie: De zuigschoenen van HECHT worden ingezet als laadstations voor pneumatisch transport. Ze kunnen direct worden aangesloten onder procesapparatuur zoals mixers of centrifuges, of onder stations voor het legen van big bags, vaten, of zakken. Deze veelzijdige componenten zijn cruciaal voor een efficiënte en gecontroleerde overdracht van poeders en granulaat.

Techniek: De zuigschoen wordt eenvoudig onder het toevoerstation gemonteerd met behulp van een flens of TriClamp. Afhankelijk van de specifieke uitvoering kunnen roerwerken, pushers, of fluïdisatievibrators in een besturing worden geïntegreerd. De toevoeging van valse lucht kan zowel handmatig als automatisch worden geregeld, wat zorgt voor een optimale werking en controle van het pneumatische transportsysteem.

Voordelen:

  • Soepel Pneumatisch Transport: Zorgt voor een efficiënte en consistente pneumatische overdracht van poeders en granulaat.
  • Doseerfunctie: Afhankelijk van de uitvoering is de zuigschoen uitgerust met een doseerfunctie voor nauwkeurige hoeveelheden.
  • Vibrators en Pushers: Mogelijkheid om vibrators en pushers te integreren voor fluïdisatie, wat de doorstroming van poeders verbetert.
  • Losmakend Roerwerk: Optionele integratie van roerwerken om het product uit de trechter te bevorderen en verstoppingen te voorkomen.
  • Flexibele Trechterontwerpen: De trechter kan in verschillende materialen worden ontworpen, afhankelijk van de specifieke behoeften en omgevingsfactoren.
  • Aanpassing van Transporttype: Door een vrij instelbare valse luchtklep kan het transporttype van vlucht- tot plugtransport worden aangepast, wat zorgt voor flexibiliteit en efficiëntie in het transportproces.

Voor meer informatie over de zuigschoenen van HECHT en hoe ze kunnen bijdragen aan uw productieprocessen, bezoek onze website via deze link.

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

 

#environment #manufacturing #designandbuild

 

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja