Selecteer een pagina

De Endless Liner Filling Head van HECHT: Stofvrij en Veilige Vulling

De Endless Liner Filling Head van HECHT biedt een innovatieve oplossing voor stofvrij en high containment vullen van containers. Deze technologie garandeert een veilige vulling tot een AGW/OEL van ≤ 1 μg/m³, wat essentieel is voor het beschermen van de operator, het milieu en het product tegen verontreiniging. De Endless Liner Filling Head is ideaal voor het hanteren van gevaarlijke producten en is speciaal ontworpen voor gebruik in veeleisende sectoren zoals de voedingsmiddelen-, chemische en farmaceutische industrie. Hieronder volgen de belangrijkste voordelen en kenmerken van dit geavanceerde apparaat.

Voordelen van de Endless Liner Filling Head

1. Voordelige Instapvariant

De Endless Liner Filling Head biedt een kosteneffectieve oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare manier van vulling zonder hoge initiële investeringen.

2. Geschikt voor Diverse Containers

Dit systeem is veelzijdig en kan worden gebruikt voor verschillende containerformaten zoals big bags, minizakken, vaten en andere containers. Let op: voor sommige containers is een adapter vereist.

3. Eenvoudige Bediening met Dubbele O-Ringtechnologie

Dankzij de dubbele O-ringtechnologie is de bediening van de Endless Liner Filling Head eenvoudig en intuïtief, wat bijdraagt aan een gebruiksvriendelijke ervaring en betrouwbare afdichting.

4. Beschikbaarheid van Ex-versie

Voor toepassingen in explosieve omgevingen is een Ex-versie beschikbaar, waardoor het systeem ook in gevaarlijke zones veilig kan worden ingezet.

5. Optionele WIP- en CIP-Versies

Er zijn optionele WIP (Cleaning In Place) en CIP (Cleaning In Place) versies beschikbaar met bijbehorende kappen en sproeiers, wat zorgt voor efficiënte reiniging en onderhoud.

6. Stofverwijdering en -evacuatie

Het systeem is uitgerust met mogelijkheden voor stofverwijdering en evacuatie, waardoor het vulproces nog schoner en veiliger verloopt.

7. Constante Insluiting door Afdichtende Beschermfolies

De Endless Liner Filling Head garandeert constante insluiting dankzij het gebruik van afdichtende beschermfolies, wat de kans op blootstelling aan gevaarlijke stoffen minimaliseert.

8. Integratie in Alle Stations

Deze vullijn kan eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande productiestations, wat zorgt voor een naadloze overgang en aanpassing aan de huidige productieprocessen.

9. Diverse Materialen en Hulpstukken

Afhankelijk van de specifieke behoeften van uw productieproces zijn er verschillende materialen en hulpstukken beschikbaar om de Endless Liner Filling Head volledig aan te passen aan uw eisen.

10. Optionele Toegangsaansluitingen

Er zijn optionele toegangsaansluitingen verkrijgbaar met een eindeloze filmpoort, wat extra flexibiliteit en gemak biedt tijdens de vulling.

11. Geïntegreerd Filter als Optie

Voor extra bescherming en een schone werkomgeving kan een geïntegreerd filter worden toegevoegd als optie.


Met de Endless Liner Filling Head van HECHT verzekert u zich van een veilige, efficiënte en flexibele oplossing voor het vullen van containers met gevaarlijke producten. Dit systeem biedt niet alleen uitstekende bescherming tegen verontreiniging, maar ook tal van aanpassingsmogelijkheden om te voldoen aan de specifieke behoeften van uw productieomgeving.

Meer informatie:

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling of componenten?

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie, projecten en diensten.

Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrieen en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar of bel ons op nummer 085-0600 670.

#environment #foodmanufacturing  #pharmaceutical #chemical #manufacturing #designandbuild  #mechanical

 

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja