Selecteer een pagina

Cosmetica

Cosmetica speelt een cruciale rol in de gezondheidswetenschappen, met de nadruk op de ontwikkeling van hygiëne- en esthetische producten met behulp van een mix van natuurlijke en synthetische verbindingen. Bij Plant Partner zijn we gespecialiseerd in het leveren van een breed scala aan gespecialiseerde apparatuur op maat voor de cosmeticasector. Onze machines zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen die door deze industrie worden geëist, met betrekking tot verschillende aspecten zoals reacties, vloeistofverwerking, mengen van vaste stoffen, drukfiltratie en vacuümdrogen.

Vloeistofverwerking

Op het gebied van vloeistofverwerking is onze apparatuur bedreven in het nauwkeurig en efficiënt verwerken van een breed scala aan stoffen. Of het nu gaat om emulsies of suspensies, ons machinepark zorgt voor een naadloos en consistent proces, wat resulteert in hoogwaardige eindproducten. Als het gaat om het mengen van vaste stoffen, vergemakkelijkt onze technologie het grondig mengen van verschillende ingrediënten om uniforme mengsels te creëren, zodat de uiteindelijke cosmetische producten de gewenste textuur en uiterlijk hebben die aansluiten bij de verwachtingen van zowel fabrikanten als consumenten.

Droogoplossingen

Onze vacuüm droogoplossingen zijn essentieel op het gebied van cosmetica en verwijderen effectief vocht uit producten zonder afbreuk te doen aan hun kwaliteit. Dit proces verbetert de stabiliteit en houdbaarheid van cosmetische formuleringen aanzienlijk, waardoor hun veiligheid en werkzaamheid voor gebruik door de consument wordt gegarandeerd. Bovendien bieden onze geroerde Nutsche-filters een betrouwbare methode om vaste stoffen op een efficiënte manier van vloeistoffen te scheiden. Deze technologie is cruciaal voor het behoud van de zuiverheid en consistentie van cosmetische ingrediënten, wat leidt tot superieure eindproducten die voldoen aan de strenge industrienormen. Ten slotte is onze statische drukapparatuur veelzijdig en betrouwbaar en geschikt voor verschillende processen binnen de cosmeticasector, van mengen tot filtratie. Onze apparatuur zorgt ervoor dat elke fase van het productieproces met precisie en efficiëntie wordt uitgevoerd en voldoet aan de uiteenlopende productiebehoeften van de cosmetica-industrie. Over het algemeen is ons apparatuur portfolio afgestemd op de specifieke eisen van de cosmeticasector en biedt het innovatieve oplossingen die voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen die essentieel zijn in deze concurrerende markt.

Home

Cosmetica speelt een cruciale rol op het gebied van gezondheidswetenschappen en richt zich op de productie van hygiëne- en esthetische producten met behulp van een combinatie van natuurlijke en synthetische chemische verbindingen. Bij Bachiller zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van een breed scala aan apparatuur op maat voor de cosmetica-industrie. Ons aanbod omvat oplossingen voor verschillende processen, zoals reacties, vloeistofbehandeling, mengen van vaste stoffen, drukfiltratie en vacuümdrogen. Deze apparatuur is vervaardigd om te voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen die door de cosmeticasector worden geëist, waardoor efficiëntie en betrouwbaarheid in de productie worden gegarandeerd. In de cosmetica-industrie is de vraag naar hoogwaardige apparatuur essentieel om productieprocessen te stroomlijnen en de consistentie en werkzaamheid van de eindproducten te waarborgen. Door eersteklas oplossingen te bieden voor reactievaten, vloeistofverwerkingssystemen, vaste mengmachines, drukfilters en vacuümdrogers, komt Bachiller tegemoet aan de specifieke behoeften van cosmeticafabrikanten. Onze toewijding aan kwaliteit en precisie stelt bedrijven in de cosmeticasector in staat om optimale resultaten te behalen en uitzonderlijke producten aan consumenten te leveren. Bovendien garandeert het gebruik van geavanceerde technologieën en innovatieve ontwerpbenaderingen door Bachiller naadloze operaties en verhoogde productiviteit in het productieproces van cosmetica. Met een focus op het integreren van de nieuwste trends in de industrie en het naleven van wettelijke vereisten, voldoet onze apparatuur aan de veranderende behoeften van de cosmetica-industrie met behoud van de hoogste kwaliteits- en prestatienormen. Door samen te werken met Bachiller kunnen cosmeticabedrijven profiteren van geavanceerde oplossingen die hun productieprocessen optimaliseren en de kwaliteit van hun producten verhogen. Onze toewijding aan uitmuntendheid en klanttevredenheid drijft ons om voortdurend te innoveren en apparatuur te leveren die de cosmetica-industrie in staat stelt te gedijen in een concurrerend marktlandschap.
VACUUM TRANSPORTSYSTEEM<br />

PNEUMATISCH TRANSPORTSYSTEEM

De ProClean Conveyor (PCC) is een uiterst flexibel en betrouwbaar transportsysteem. Het pneumatische systeem is de ideale verbinding van verschillende machines zoals granulators, drogers, blenders, maalmachines en centrifuges. Het is met name geschikt voor het lossen van stortgoederen in verschillende containers. De PCC garandeerd een veilig transport van explosieve of giftige stoffen voor een hoge capaciteit en lange transportafstanden. Een stof- en contaminatievrije omgeving wordt gegarandeerd. Het speciale ontwerp met zijn innovatieve filterkop biedt tal van andere voordelen.

LOSSTATION<br />

LOSSTATION

Net als het vulproces is het lossen van FIBC’s, containers of bakken typische en veelvoorkomende taken binnen alle industrieën. Bij het plannen van een lossysteem zijn er verschillende aspecten waar u op moet letten.

VACUÜM SAMPLER<br />

VULSTATION BG-BASIC

Het BG-Basic-Vulstation is een kostenefficiënte oplossing die bestaat uit een robuuste stalen constructie met vierkante buizen of een frameconstructie van ronde buizen. Door zijn ruimtebesparende ontwerp is de BG basic eenvoudig te integreren in een bestaande productieomgeving.

VERBINDINGSSYSTEMEN<br />

OUTLET VERBINDINGSSYSTEEM

Hecht’s outlet verbindingssysteem wordt gebruikt voor het stofarm afvoeren (tot OEL 1.000 – 5.000 g/m³) van FIBC’s met of zonder binnenvoering en is voorzien van een dubbele bescherming tegen stoflekkage. De omgeving en bediener zijn beschermd tegen grove vervuilingen. Het outlet verbindingssysteem wordt met name gebruikt voor de behandeling van ongevaarlijke en stoffige stortgoederen in de farmaceutische, chemische en voedingsmiddelenindustrie.

DRUM LOSSYSTEEM CFE-K

DRUM LOSSYSTEEM CFE-K

De HECHT Containment Vatenlosser CFE-K met kiepinrichting wordt gebruikt voor het verontreinigingsarm lossen van vaten met een binnenvoering tot OEB5. Door middel van de kipper kan de trommel eenvoudig op het station worden gemonteerd. De producten die in vaten worden aangeleverd, zijn veelal verpakt in folies, ook wel liners genoemd, om de operator- en productbescherming te garanderen. Het product moet verpakt zijn in minimaal één liner unit.

VULKOPPEN

VULKOPPEN

Vulkoppen zijn kerncomponenten van vulstations. Of het nu gaat om het vullen van vaten of zakken met FIBC of kleine bakken, Plant Partner biedt verschillende vulkoppen voor verschillende insluitingsvereisten. Ons productassortiment bevat tal van opties en kenmerken en we stemmen het ontwerp af op uw individuele taak.

VULKOPPEN

DRUM LOSSYSTEEM CFE-L

De HECHT Containment Vatenlosser CFE-L met kiepinrichting wordt gebruikt voor het verontreinigingsarm lossen van vaten met een binnenvoering tot OEB5. Het lossen van vaten door middel van een zuiglans is vooral geschikt in het geval van beperkte ruimte of het gecontroleerd lossen van het product op basis van gewicht. De ergonomische bediening van onze trommellosser won in 2016 de POWTECH Technology Award.

DUBBELE CONUS VERBINDINGSSYSTEEM<br />

SUPPORT TABLE SAT-W

De Safety Support Table met Massagesysteem SAT-W is een innovatieve FIBC-ondersteuning om het discharge proces te optimaliseren. Het is vooral geschikt voor slecht stromende of bridging producten. De FIBC-steun wordt vast op het frame gemonteerd of is beschikbaar als stand-alone versie. De steuntafel dient als beveiliging voor de FIBC-steun en verbetert de vloei-eigenschappen.

BIN VULSTATION

BIN VULSTATION

Bin vulstations bestaan normaal gesproken uit verschillende onderdelen. Het hart van elk systeem is de vulkop. Afhankelijk van de toepassing kan een vulkop voor het individueel vullen van enkele zakken of liners worden geïntegreerd of kan een vulkop met continuous liner worden aangesloten.

Verdere componenten voor optionele integratie zijn laadcellen, een doseerfunctie, monsternamesystemen evenals draagframes of rollenbanen. De aanvoer van de systemen vindt plaats via downpipes of door pneumatische transport zoals de PCC.

SUCTION SHOE

SUCTION SHOE

Suction shoe’s fungeren als laadstations voor een pneumatische transportband. Ze kunnen worden aangesloten op een mixer, centrifuge, zak- of FIBC-losstation met behulp van de aansluitflens. Bovendien zorgt de suction shoe voor een goede doorstroming van het product door de klonten te breken.

FRAMES

FRAMES

Frames kunnen worden ingedeeld in drie verschillende versies:

Tafelframes: Tafels zijn kleine en ruimtebesparende stand-alone units voor het bevestigen van verschillende verbindingssystemen en een FIBC-ondersteuning.

– Portaalframes: Draagarm- of portaalframes zijn zelfvoorzienende stations voor het bevestigen van verschillende verbindingssystemen en een FIBC-ondersteuning. Ze bestaan uit een frame en een geïntegreerde baanligger met kettingtakel en laadgerei.

– Modulaire Frames: Modulaire Frames zijn zelfvoorzienende en flexibel inzetbare stations voor het sporadisch ontladen van FIBC’s. Ze bestaan uit een frame, een pneumatische hoogteverstelling voor
FIBC’s en de betreffende uitlaatspaninrichting voor het aansluitsysteem. Normaal gesproken wordt een vorkheftruck gebruikt als hefinrichting om de FIBC in het modulaire frame te monteren.

SCREW SAMPLER

HEFSYSTEEM

Een hefsysteem met kettingtakel is het standaard hijstoestel om FIBC’s te verplaatsen voor toepassingen in de farmaceutische, chemische of voedingsindustrie. Een hefsysteem is nodig om FIBC’s veilig op te tillen met een juiste positionering om het verbindingssysteem te monteren en het losproces te starten. De productafvoer kan extra worden ondersteund door de FIBC’s aan te spannen om verdraaien te voorkomen.

Heeft u een vraag of vraag en wilt u meer weten over onze producten of diensten, neem dan contact met ons op via 085 – 06 00 670 &

.
logo
CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja