Selecteer een pagina

Wegwerp isolatoren

Onze wegwerp isolatoren zijn perfecte secundaire veiligheid barrière die voldoen aan de OEB 5-norm voor zeer giftige producten. Uitgerust met handschoenpoorten en optimaal afgestemd op uw behoeften, bieden ze een veilige ruimte voor verschillende werkzaamheden zoals herpakken, monstername, wegen of documenteren. Aan het einde van het proces wordt de vervuilde lucht veilig afgevoerd en worden de wegwerpproducten naar recycling gestuurd. Dit vermindert de inspanningen voor reiniging en validatie aanzienlijk. Onze wegwerp isolator biedt operator- en productbescherming en helpt u uw kosten tot wel 40 procent te verlagen in vergelijking met conventionele oplossingen met vaste stationaire isolatoren.

Kostenbesparing

Wegwerp technologieën voor vullen, legen, wegen, monstername en op maat gemaakte productbewerking worden momenteel geïmplementeerd in verschillende industrieën. Wegwerpisolatoren in plaats van RVS units en productbehandeling met foliezakken dragen bij aan aanzienlijke kostenbesparing op het gebied van productie en reiniging. Zo kan productverlies en kruisbesmetting worden vermeden en kan een hoge productkwaliteit worden gegarandeerd. Met name bij frequente productwisselingen of bij de omgang met hoogactieve en gevaarlijke stoffen zoals cytostatica, carcinogenen of mutagene toxines, antibiotica, enz., zijn onze wegwerp technologieën bijzonder geschikt voor deze omstandigheden. Vereenvoudig uw werk met een eenvoudige en snelle wisseling van het foliesysteem, zonder reinigingsinspanning en met gegarandeerde constante productie.

Heeft u een vraag of vraag en wilt u meer weten over onze producten of diensten, neem dan contact met ons op via 085 – 06 00 670 & info@plantpartner.nl.

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp