Selecteer een pagina

Wat zijn de belangrijkste voordelen van de Flecotec Containment Products?

 

  1. De Cleanroom Bag: Gemaakt van film in cleanroom klasse ISO 7, deze zakken zijn geschikt voor speciale toepassingen in de (bio)farmaceutische, voedingsmiddelen-, chemische en cosmetische industrie. Ze zijn uitermate weerstandig en zijn geschikt voor materiaaloverdracht onder laboratorium- en cleanroomomstandigheden.

 

  1. Continuous liner: Deze praktische continuous liners zijn voorzien van speciaal gemaakte en gevouwen folies, variërend van 20 tot 50 meter lang. Ze zijn ontworpen voor het vullen van complete batches van giftige vaste stoffen of kleine containers en voldoen aan de eisen voor OEB 5-waarden.

 

  1. single-use isolator: Deze isolatoren bieden een veilige ruimte voor verschillende werkstappen, zoals bemonstering, wegen of documentatie, en voldoen aan de vereisten van containment niveau OEB 5 voor zeer giftige producten. Ze zijn uitgerust met handschoenpoorten en worden op maat gemaakt voor specifieke vereisten. De vervuilde lucht wordt aan het einde van het proces veilig afgezogen.

 

  1. Material Transfer System: Dit systeem is een complete set cleanroom zakken en adapters die zijn ontworpen voor het veilig en gemakkelijk vullen en legen van grondstoffen. Het zorgt ervoor dat het sluitingsprofiel niet in contact komen met het product en is geschikt voor alle in de handel verkrijgbare LDPE-containers en gangbare aansluitdiameters.

 

  1. Beveiliging en certificeringen: Het Flecotec systemen worden geproduceerd volgens DIN EN ISO 15378 en alle farmaceutische folies van Flecofilm voldoen aan de FDA.

 

Deze voordelen benadrukken de flexibiliteit, veiligheid en conformiteit van de Flecotec systemen.

 

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar info@plantpartner.nl of bezoek onze website https://plantpartner.nl/ . Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

#singleusetechnology #processtechnology #Containment #powderhandling

 

https://www.youtube.com/watch?v=0kdYksWl8kw

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp