Selecteer een pagina

Waar moet rekeningen mee gehouden worden voor het veilig lossen van vaten?

Bij het lossen van vaten moet rekening worden gehouden met verschillende product kenmerken om de bescherming van de gebruiker en het product te waarborgen. Deze kenmerken omvatten het OEB-niveau, OEL en het type product dat wordt geloosd. De drumdischarging stations zijn ontworpen voor het lossen van vaten met inner liner tot OEB 5, wat betekent dat ze producten met een grenswaarde voor beroepsmatige blootstelling (OEL) van minder dan 1 μg/m³ kunnen verwerken. Bovendien zijn de drumdischarging stations ontworpen om een breed scala aan producten te verwerken, waaronder poeders, korrels en tabletten. Het product moet in ten minste één liner worden verpakt om de bescherming van de gebruiker en het product te garanderen.

 

Informatie

 

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

 

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

 

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

#rental #machineconstruction #processtechnology #Containment #powderhandling

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja