Selecteer een pagina

Vulwerkzaamheden

Wij leveren het big bag vulstation, dat een kosteneffectieve oplossing is voor vulwerkzaamheden. Dit station is gebouwd met behulp van een robuuste buisstructuur, die duurzaamheid en betrouwbaarheid biedt. Het is verkrijgbaar in zowel vierkante als ronde buisframevariaties, die voldoen aan verschillende voorkeuren en vereisten.

Het compacte ontwerp zorgt voor een naadloze integratie in bestaande productie-opstellingen, waardoor de efficiëntie wordt gemaximaliseerd.

 

Het vulproces omvat het ophangen van een lege big bag aan de lushaken van een steunframe dat naar behoefte in hoogte kan worden versteld. Voor een nauwkeurige vulling kan het hele station op een vloerweegschaal worden geplaatst, waardoor gravimetrische metingen mogelijk zijn. Verschillende vulmondstukken kunnen worden gebruikt op basis van specifieke behoeften, wat zorgt voor flexibiliteit in gebruik. Eenmaal gevuld, kan de big bag eenvoudig op een pallet worden vervoerd met behulp van een vorkheftruck of handpallettruck, waardoor de workflow wordt gestroomlijnd.

 

Voordelen:

+ Voordelige instapvariant

+ Eenvoudige frameversie

+ Inklapbare palletsteunen voor eenvoudige reiniging

+ Toegankelijk vanaf één kant

+ Geschikt voor een big bag formaat (meestal kleiner dan 1500 mm)

+ Integratie van plateauweegschalen, E-vormige weegschalen of bovenhandse weegschalen

+ Belading met een handpalletwagen is alleen mogelijk met een E-vormige weegschaal

+ Product verdichting door triltafel (voeren met een handpalletwagen is niet mogelijk met een triltafel)

+ Vierzijdige behuizing mogelijk

+ Vierkante of ronde buisframe-uitvoering mogelijk

 

Informatie

 

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

#rental #machineconstruction #processtechnology #Containment #powderhandling

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja