Selecteer een pagina

Hoe kunnen Nutsche filters het risico op kruisbesmetting tijdens het productieproces helpen voorkomen?

Nutsche filters zijn ontworpen om het risico van kruisbesmetting tijdens het productieproces te voorkomen. Hier zijn enkele van de kenmerken die ze geschikt maken voor deze taak:

– Hermetische productie:
Nutsche filters zijn ontworpen om productverlies te voorkomen en het risico op kruisbesmetting te minimaliseren.

– Voer meerdere bewerkingen uit op dezelfde apparatuur:
Nutsche filters maken het mogelijk om verschillende bewerkingen uit te voeren op dezelfde apparatuur, waardoor de noodzaak voor overdracht van apparatuur naar apparatuur wordt verminderd en het risico op kruisbesmetting wordt geminimaliseerd.

– Het verkrijgen van zeer zuivere en homogene producten:
Nutsche filters zorgen voor zeer zuivere en homogene producten, ongeacht de deeltjesgrootte, waardoor het risico op kruisbesmetting wordt verminderd.

– Naleving van veiligheidsnormen:
Nutsche filters zijn ontworpen en gecertificeerd in overeenstemming met ATEX-normen voor ontvlambare of explosieve producten. Nutsche filters en -drogers in de PHARMA-versie zijn ontworpen in overeenstemming met GMP- en EHEDG-normen voor farmaceutische en fijn chemische toepassingen, waardoor een veilige productie wordt gegarandeerd zonder het risico van kruisbesmetting.

Samenvattend zijn Nutsche filters ontworpen om het risico op kruisbesmetting tijdens het productieproces te minimaliseren dankzij hun hermetische productie, hun vermogen om verschillende bewerkingen uit te voeren op dezelfde apparatuur, hun vermogen om zeer zuivere en homogene producten te verkrijgen en hun naleving van veiligheidsnormen.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar info@plantpartner.nl of bezoek onze website https://plantpartner.nl/ .
Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

hashtagrental hashtagmachineconstruction hashtagprocesstechnology hashtagContainment hashtagpowderhandling

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp