Selecteer een pagina

Waarvoor kunnen de flexibele isolatoren in verschillende toepassingen worden ingezet?

 

  1. API-verwerking: De technologie is bijzonder geschikt voor het verwerken van actieve farmaceutische ingrediënten (API’s) en biedt een veilige en gecontroleerde omgeving voor deze gevoelige materialen.
  2. Chemische productie: In de chemische industrie kunnen flexibele oplossing voor eenmalig gebruik bijdragen om de veiligheid en zuiverheid van producten tijdens de productie te controleren.
  3. Biotechnologie: Bij de productie van biotechnologische producten kan flexibele isolator technologie gesteriliseerd worden en bijdragen aan de efficientie en flexibiliteit van het productieproces.
  4. Onderzoek en ontwikkeling: In laboratoria en onderzoeksinstellingen kunnen flexibele containment oplossingen voor eenmalig gebruik worden ingezet om stilstand voor reinigingsprocessen te elimineren en de doorlooptijden te verbeteren.
  5. Voedselproductie: De technologie wordt gebruikt in de voedingsindustrie om de kwaliteit van voeding met optimale productveiligheid te waarborgen en de kans op kruisbesmetting te elimineren.

 

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar info@plantpartner.nl of bezoek onze website https://plantpartner.nl/ . Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

#processtechnology #Containment #powderhandling #isolator #biotechnology

 

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp