Wat zijn de belangrijkste kenmerken van onze supercentrifuges?

1. Capaciteit, G-kracht en efficiëntie: supercentrifuges zijn verticale decanterende buisvormige centrifuges die werken op zeer hoge snelheden, met een minimum van 15.000G.
2. Veelzijdigheid: De supercentrifuges kunnen worden ingezet voor vaste-vloeistof scheiding en voor vloeistof-vloeistof scheiding, waarbij twee niet-mengbare vloeibare fasen met verschillende dichtheden worden gescheiden.
3. Aanpasbare toevoersnelheid: De toevoersnelheid kan worden aangepast om de verblijftijd van het product binnen de decanterende rotor te regelen, waardoor het scheidingsproces kan worden geoptimaliseerd.
4. Gebruiksvriendelijk en weinig onderhoud: Middels een volledige opening van de behuizing kunnen alle modellen gemakkelijk onderhouden worden.
5. Optionele verwarmings- of koeling: De behuizing kan worden uitgerust met verwarmings- of koelspoelen om warmteoverdracht door de mechanische warmte van de roterende rotor te minimaliseren of het product (indien nodig) te verwarmen.
6. Veiligheidskenmerken: De supercentrifuges kunnen worden aangepast om te werken in explosiegevaarlijke gebieden met de nodige certificeringen of goedkeuringen voor de werklocatie.
7. CIP- en SIP-systeem: de supercentrifuges kunnen worden uitgerust met Clean-in-Place (CIP) en Sterilize-in-Place (SIP) systemen voor efficiënte reinigings- en sterilisatieprocessen.

Deze kenmerken maken de supercentrifuges veelzijdig, efficiënt en veilig voor gebruik in diverse industrieën die vaste-vloeistof en vloeistof-vloeistof scheidingsprocessen vereisen.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar info@plantpartner.nl of bezoek onze website https://plantpartner.nl/ .
Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

#processequipment #centrifuge #seperation #engineering #supercentrifuge

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp