Wat zijn de belangrijkste onderdelen van de nieuwe richtlijn voor voedselveiligheid en kwaliteitscontrole in verpakkingssystemen en voedselverwerkers?

 

De nieuwe richtlijn voor ontwikkelaars van verpakkingssystemen en voedselverwerkers heeft tot doel de voedselveiligheid en kwaliteitscontrole in het hele voedselproces, inclusief de verpakkingsfase, te waarborgen.

 

De richtlijn is ontwikkeld door een multidisciplinair team van voedsel- en ingrediëntenproducenten en leveranciers van verpakkingsapparatuur, bij gestaan door onze partners: @bachiller @Riera Nadeu @Hecht

 

De belangrijkste componenten van de richtlijn worden niet expliciet genoemd in deze post, maar er wordt gesuggereerd dat ontwikkelaars en leveranciers van voedselapparatuur het document kunnen raadplegen om de voedselveiligheid en kwaliteitscontrole in hun voedselprocessen te waarborgen.

 

Download via de onderstaande link het document.

https://www.ehedg.org/guidelines-working-groups/guidelines/guidelines/detail/hygienic-engineering-of-bulk-pack-off-systems-in-process-lines-for-dry-particulate-materials

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar info@plantpartner.nl of bezoek onze website https://plantpartner.nl/ Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

#machineconstruction #processtechnology #Containment #powderhandling

https://www.plantpartner.nl/

https://www.plantpartner.nl/

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp