Wat zijn de bijzondere eigenschappen van Nutsche-filters die ze geschikt maken voor de farmaceutische, chemische, fijn chemische en voedingsindustrie?

 

Nutsche-filters zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de farmaceutische, chemische, fijn chemische en voedingsindustrie. Hier zijn enkele van de speciale kenmerken die ze geschikt maken voor deze industrieën:

 

– Hermetische productie: Nutsche -filters zijn ontworpen om productverlies te voorkomen en het risico op kruisbesmetting te minimaliseren.

 

– Het uitvoeren van verschillende bewerkingen op dezelfde apparatuur: Nutsche -filters maken het mogelijk om verschillende bewerkingen uit te voeren op dezelfde apparatuur, zoals reactie/suspensie, filtratie, opnieuw oplossen, wassen en/of drogen.

 

– Verhoogde operationele veiligheid: Nutsche -filters minimaliseren decanteren en hanteren, waardoor de veiligheid van de werkzaamheden toeneemt.

 

– Het verkrijgen van zeer zuivere en homogene producten: Nutsche -filters maken het mogelijk om zeer zuivere en homogene producten te verkrijgen, ongeacht hun deeltjesgrootte.

 

– Filtraties van suspensies met een hoog gehalte aan vaste stoffen: Nutsche Bachiller-filters zijn in staat om suspensies met een hoog gehalte aan vaste stoffen te filteren.

 

– Energetische wasbeurten van de filterkoek: Nutsche Bachiller-filters maken energetische wasbeurten van de filterkoek mogelijk.

 

– Laag energieverbruik: Nutsche Bachiller-filters hebben een laag energieverbruik.

 

– Vermindering van de tijd voor reiniging, onderhoud en vervanging van filterdoeken: Nutsche -filters verkorten de tijd van reiniging, onderhoud en vervanging van filterdoeken.

 

– Naleving van veiligheidsnormen: Nutsche Bachiller-filters zijn ontworpen en gecertificeerd in overeenstemming met ATEX-normen voor ontvlambare of explosieve producten. Nutsche filters en drogers in de PHARMA-versie zijn ontworpen in overeenstemming met GMP- en EHEDG-normen voor farmaceutische en fijn chemische toepassingen.

 

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar info@plantpartner.nl of bezoek onze website https://plantpartner.nl/ . Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

#rental #machineconstruction #processtechnology #Containment #powderhandling

https://www.plantpartner.nl/

https://www.plantpartner.nl/

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp