Selecteer een pagina

industrie

Wij bedienen een breed scala aan industrieën met ons apparatuur aanbod, dat inspeelt op de specifieke behoeften van elke sector. Enkele van de industrieën die door ons worden bediend, zijn onder meer:

1. Farmaceutisch: De apparatuur is ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van farmaceutische productieprocessen en zorgt voor een hoge zuiverheid en steriele omstandigheden voor de productie van antibiotica, API’s, peptiden, vitamines en andere farmaceutische producten.

2. Chemisch: Wij bieden oplossingen voor de chemische industrie, waaronder additieven, katalysatoren, kleurstoffen, metaalpoeders, mineralen, pigmenten en polymeren.

3. Fijnchemicaliën: Apparatuur is op maat gemaakt voor fijnchemische toepassingen zoals biotechnologie, kleurstoffen, kristallen, essences, natuurlijke extracten en apotheeksynthese.

4. Voeding: Wij bieden apparatuur voor de voedingsindustrie, waaronder additieven, dierlijke extracten, kleurstoffen, smaakstoffen, natuurlijke extracten en vitaminesupplementen.

Door zich te houden aan de GMP- en EHEDG-normen, zorgen wij ervoor dat zijn apparatuur voldoet aan de wettelijke vereisten van deze industrieën en biedt het betrouwbare en efficiënte oplossingen voor scheidingsprocessen van vaste stoffen en vloeistoffen, filtratie en vacuümdrogen.

Informatie

Wilt u meer weten over; containment, bulk handling, procesapparatuur, single use technologie, sampling. Ook leveren wij diverse andere componenten. Onderdeel van onze service is u vrijblijvend adviseren.

Voor meer informatie of een demonstratie stuur een e-mail naar 

Bezoek onze website https://plantpartner.nl/ voor meer informatie. Hier staat informatie over de verschillende industrieën https://www.plantpartner.nl/industrie/ en onze expertise https://www.plantpartner.nl/over-ons/

Voor direct antwoord op uw vragen bel ons op nummer 085-0600 670.

hashtag#rental hashtag#machineconstruction hashtag#processtechnology hashtag#Containment hashtag#powderhandling

CallCall Us
MailMail Us
WhatsAppWhatsApp
Optimized with PageSpeed Ninja